Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου στον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας Πελοπίδα Καλλίρη

0
Τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη επισκέφθηκε σήμερα 12-11-2015 η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου και παρέδωσε ψήφισμα για την σημερινή πανελλαδική απεργία.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ Απόστολος Παπαφωτίου, Γεώργιος Πετρίτσης και Αθανάσιος Γκίκας.

Τα εργασιακά ζητήματα και το ασφαλιστικό ήταν θέματα της πολύωρης συζήτησης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης και την κατάθεση του ψηφίσματος, δήλωσε ότι πρέπει η Κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στο νέο Αναπτυξιακό Νόμο, ώστε να γίνουν επενδύσεις στη χώρα και να υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας προκειμένου να ενισχυθεί το ασφαλιστικό σύστημα και παράλληλα να υπάρξουν κανόνες στην αγορά εργασίας , με ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών.

Είναι ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας, ενισχύοντας τον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό και τις επενδύσεις ώστε να γίνει η επανεκκίνηση της οικονομίας με στόχο την ανάπτυξη έξω από τα μνημόνια, δημιουργώντας την προοπτική της εξόδου της χώρας από το σημερινό αδιέξοδο.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 13, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου στον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας Πελοπίδα Καλλίρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator