Ο Αλέξης στο πεζοδρόμιο, ο Τσίπρας στο Χίλτον με την Τρόικα

0



Μετά από πολλούς μήνες αδράνειας, η κοινωνία έστειλε σήμερα, μέσω του μεγάλου όγκου των ανά την Ελλάδα απεργών και διαδηλωτών, το πρώτο της μήνυμα. Μήνυμα στο οποίο ξεχείλιζε η οργή και η αγανάκτηση. Το όνειρο για ήτα της πολιτικής της λιτότητας χάθηκε πλέον οριστικά.

Αντίθετα ο Σύριζα ,ως αριστερό ριζοσπαστικό και ανατρεπτικό κόμμα, δεν μπορούσε να μη συμμετέχει στις κινητοποιήσεις ,γιαυτό φρόντισε να καλέσει και αυτός τους πολίτες να κατέβουν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν στην κυβέρνηση για την ακολουθούμενη πολιτική.

Ο Αλέξης με το λαό στο πεζοδρόμιο,Ο Τσίπρας με την τρόικα στο Χίλτον.

Πολιτικοί αναλυτές και ...ψυχίατροι σηκώνουν τα χέρια.

Αυτές τις μέρες μάλιστα η κυβέρνηση έχει επιπλέον λόγους να αισθάνεται δικαιωμένη αφού μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις ,υλοποιεί δύο κεντρικές πολιτικές της επιλογές " κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη " και " κανένα νοικοκυριό χωρίς ρεύμα " . Τώρα, δεν τρέχει και τίποτα, αν περίπου 250.000 δανειολήπτες θα χάσουν τα σπίτια τους και θα πεταχθούν στο δρόμο ,ούτε βέβαια αν ήδη 15.000 φτωχές οικογένειες είναι στο σκοτάδι.

Πενταροδεκάρες που λέει και ο Φίλης

Την ίδια ώρα που οι Έλληνες και κυρίως οι νέοι μας αγωνιούν για την επόμενη μέρα, σύμφωνα με εικόνες από την διάσκεψη της Μάλτας για το μεταναστευτικό που κατακλύζουν το διαδίκτυο, πανευτυχής και ξεκαρδισμένος στα γέλια με την Μέρκελ ο Πρωθυπουργός προφανώς περιγράφει,τα ποσοστά της ανεργίας και την κατάσταση που επικρατεί στην δημόσια υγεία και στην παιδεία.

Ο απόλυτος ορισμός του τίποτα.

Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη , σε αυτές τις δύσκολες ώρες,κρατάει τις τύχες των ελλήνων και της πατρίδας μας στα χέρια της.

Χωρίς κανένα σχέδιο, με ένα ανέντιμο και ανήθικο εμπόριο ελπίδας εξακολουθεί να εμπαίζει μία χειμαζόμενη κοινωνία που ένα μεγάλο κομμάτι της, που καθημερινά μεγαλώνει, δίνει αγώνα όχι αξιοπρεπούς διαβίωσης, αλλά αγώνα για την ίδια την επιβίωση του.

Ψευτοαριστερά και νεοφιλελεύθερα καραγκιοζάκια η παραστασή σας πλησιάζει στο τέλος της.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 13, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Αλέξης στο πεζοδρόμιο, ο Τσίπρας στο Χίλτον με την Τρόικα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator