Ο Όμιλος Στασινόπουλου αναβάλλει τα εγκαίνια του MARE WEST σε ένδειξη συμπαράστασης

0Ο Όμιλος Στασινόπουλου αναβάλλει τα εγκαίνια στο Εμπορικό πάρκο MARE WEST που είχαν προγραμματιστεί για το Σάββατο 17.10.2015 σε μια ένδειξη πένθους και συμπαράστασης.

Υπενθυμίζουμε ότι το MARE WEST ανήκει στον ίδιο όμιλο όπου ανήκει και το εργοστάσιο της Fulgor που σημειώθηκε το τραγικό ατύχημα με τον θάνατο του 42χρονου εργαζομένου του εξωτερικού συνεργείου που εκτελούσε εργασίες στο κτίριο του εργοστασίου.

Καμία ένδειξη ή πληροφορία δεν υπάρχει που να κάνει λόγο για κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις την μέρα των εγκαινίων από εργαζόμενους τόσο του εργοστασίου της Fulgor όσο και από το Νομό Κορινθίας.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 13, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Όμιλος Στασινόπουλου αναβάλλει τα εγκαίνια του MARE WEST σε ένδειξη συμπαράστασης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator