ΠΟΡΝΗ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ" !!!

0Κάποιες αλήθειες για κάποια δημοσιεύματα σχετικά με το ατύχημα και το θάνατο του εργαζόμενου που εργαζόταν στο εξωτερικό συνεργείο που είχε πάρει μια εργολαβία στη Fulgor.

  • Καμία, απολύτως καμία ευθύνη δε φέρει ο όμιλος Στασινόπουλου για το παραπάνω ατύχημα.
  • Ο εργαζόμενος ήταν υπάλληλος του εργολάβου και όχι υπάλληλος στη Fulgor όπως διαδίδεται.
  • Ως εκ τούτου ο εργολάβος είχε την ευθύνη και την υποχρέωση να τηρεί τους κανόνες ασφαλείας για τον άτυχο εργαζόμενο του και όχι η Fulgor του Στασινόπουλου.


ΡΕ ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ MARE WEST... ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΜΠΑΝΕΡΑΚΙΑ... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΤΟΥ).

ΠΟΛΥ ΠΟΡΝΗ Η "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΕΛΙΚΑ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 13, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΡΝΗ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator