Μην κλαίς λοιπόν κυρία Ταχιάου

0



Η κυρία Ταχίαου θέλοντας να μας κάνει να δακρύσουμε ,και να την λυπηθούμε,με τα δέκα χιλιάρικα σχεδόν που έπαιρνε ως βουλεύτρια,ξέχασε και δεν σκέφτηκε ποτέ τα εξής παρακάτω που πρέπει να κάνει ένας αστυνομικός,στρατιωτικός,λιμενικός,πυροσβέστης,και ακόμα χειρότερα,ένας συνταξιούχος αγρότης,η οικοδόμος,με λιγότερα χρήματα,από όσα έπαιρνε από την βουλή,μόνο για την επιδότηση ενοικίου στην Αθήνα!

Και με τα ακόμα λιγότερα χρήματα που θα παίρνουμε όλοι οι παραπάνω, μετά το τρίτο μνημόνιο που ψήφισε η κυρία Ταχίαου,μαζί με τους βολευτές,των ΣΥΡΙΖΑ,ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΑΝΕΛ,ΠΑΣΟΚ ,ΠΟΤΑΜΙ,και την όπως πάντα αδιάφορη στάση του ΚΚΕ!

Εν αρχής κυρία Ταχιάου,κανείς δεν σάς έβαλε την θηλειά στον λαιμό να γίνεται βουλεύτρια,απεναντίας μάλιστα ,λόγω της ενασχολησήσας με τα κοινά της Θεσσαλονίκης,και το πλήθος των πολιτικώνσας φίλων ,που συναναστρέφοσταν,θα γνωρίζατε τουλάχιστον ,ότι υπάρχουν έξοδα αρκετά,αν φυσικά υπάρχουν ,και άν δεν σας φτάνουν τόσες απολαβές,και τόσα προνόμια,δεν είχατε και λόγο να κατεβείτε στις εκλογές,εκτός αν φυσικά η φίλησας που σας δάνεισε τα πέντε χιλιάρικα,ήταν μάντισα,έβλεπε το μέλλον,ήταν διορατικό άτομο,και πίστεψε ότι εσείς μαζί με τον ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ θα σώζατε το έθνος,αν πιστεύετε φυσικά σε ΕΘΝΟΣ,διότι ως κόμμα ΠΟΤΑΜΙ,μιλήσατε για αυτόνομη ΘΡΑΚΗ,και λοιπές άλλες ανοησίες ,για να μαζέψει το ΠΟΤΑΜΙ κανένα ψηφαλάκι!

Ισως δε και να είχατε μια στιγμιαία αναλαμπή,από κανέναν μπάφο,ξέρετε εσείς καλά,το είχατε υπερασπιστεί στο παρελθόν το χασίς,όταν και ως θαυμάστρια του ΓΙΩΡΓΗ ΠΑΝΑΝΤΡΕΟΥ ,η ΓΑΠ,η ΤΖΕΦΡΥ,είχατε ενθουσιαστεί με την ιδέα της απελευθέρωσης του ΧΑΣΙΣ!

Γιατί τίποτα άλλο στο Ελληνικό κοινοβούλιο σύμφωνα με όσα λέτε ,σίγουρα δεν προσφέρατε!

Ενας ένστολος που λέτε κυρία Ταχιάου,λαμβάνει ανάλογα τα χρόνια υπηρεσίας,ακόμα και τα μισά χρήματα που πέρνατε εσείς ως αποζημίωση,και μόνο για το ενοικιόσας στην Αθήνα ,δηλαδή από 750 ευρώ,και ίσως ένα παλιός φτάσει στα 1300 ευρώ!

Αλλά κυρία Ταχιάου,ο ένστολος έχει να πληρώσει ,ενοίκιο,κανά τρακοσάρι περίπου για μια γκαρσονιερούλα,συν κανά κατοστάρικο κοινόχρηστα,συν τα καυσιμάτου για να πηγαίνει υπηρεσία,συν να αγοράσει αλεξίσφαιρο,ιδιωτικό οπλισμό,στολή,άρβυλα,να φάει,να πιεί τον καφέτου(Εσείς τον καφέ μπορείτε να τον πληρώσετε στην ΒΟΥΛΗ με 30 λεπτά,και αν λέω ψέματα κάντεμου μήνυση),και δεν μιλάμε ότι δέν έχει καθόλου προσωπική ζωή,την ώρα που εσείς στην επιστολήσας,μιλήσατε επαναλαμβανόμενες φορές,για εξόδους,μπαράκια,καφεδάκια,συνεστιάσεις ,και μιλήσατε αρκετά,για το ότι έπρεπε να αγοράσετε,νέα καρνταρόμπα,νεα ρούχα δηλαδή, για να μην σας κοροιδεύουν οι δημοσιογράφοι!

Εχεις μάθει ποτέ,ότι ό κολλητόσμου ό Νίκος,ζευγάριμου στην θρυλική ΟΜΑΔΑ Ζ Θεσσαλονίκης,πριν είκοσι μέρες που τον πυροβόλησε ένας χασισέμπορος,ληστής,και τσαντάκιας,θα παίρνει επί όσους μήνες είναι εκτός υπηρεσίας ,τριακόσια ευρώ τον μήνα λιγότερα?οτι παρόλο που τραυματίστηκε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος,θα λαμβάνει λιγότερα,έχοντας και οικογένεια?

Εχεις ρωτήσει κυρίαμου ποτέ,έναν αστυνομικό αν του σκιστεί η στολή σε επεισόδιο,η σε μέτρα,αν του δίνει χρήματα η υπηρεσία για να τα αντικαταστήσει?

Ενδιαφέρθηκες ποτέ,για τον καταδρομέα ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ,που σκοτώθηκε από ελαττωματικό βλήμα όλμου,και στους γονείστου έκοψαν το επίδομα πολυτέκνων?

Εχεις ρωτήσει κυρίαμου ποτέ αν ό αγρότης,των ορεινών περιοχών της πατρίδοσμας ,από τον ΕΒΡΟ,που το κόμμαου το ΠΟΤΑΜΙ,τον θέλει αυτόνομο,και ΤΟΥΡΚΙΚΟ,ως τα ορεινά της ΚΡΗΤΗΣ,αν έχουν την πολυτέλεια με τα 300 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ,να αγοράσουν νεα ΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ οπως εσύ?

Εχεις αναρωτηθεί ποτέ,ότι το μνημόνιο που ψήφισες εσύ και η πολιτικήσου παρέα,θα μας οδηγήσει  ακόμα πιό πίσω?

Εχεις αναρωτηθεί ποτέ ότι με τα χρήματα που έπαιρνες,ως ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ,ζουν και δεκαπέντε οικογένειες?

Εχεις αναρωτηθεί ποτέ οτι κλαίς και μας περνάς για χαζούς,ενώ έξω η κοινωνία σφαδάζει,γιατί τόσα χρόνια οι πολιτικοίσου φίλοι(Μέχρι και με την ΔΗΜΑΡ ασχολήθηκες) είναι υπεύθυνοι για τις μίζες,τα κλεμένα,την απαξίωση του τόπου,την Εθνική απαξίωση,τους χιλιάδες αυτόχειρες,και αυτούς που πνίγηκαν από τα μαγγάλια της κρίσης?

Μην κλαίς λοιπόν κυρία Ταχιάου,γιατί δεν πρόσφερες απολύτως τίποτα,παρά μόνο έβαλες το χέρισου να μας ¨ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ¨ με το χειρότερο ίσως ΜΝΗΜΟΝΙΟ,που φέρνει το Εθνος στο χείλος της καταστροφής!

Θα έπρεπε μόνο και μόνο για το ότι δεν πρόσφερες απολύτως τίποτα,να επιστρέψεις και τις βουλευτικές αποζημιώσεις που έλαβες ως Βουλεύτρια!

Γιατί τα 1600 ευρώ για ενοίκιο και κινητά,τα λαμβάνουν πλέον ελάχιστοι στην Ελλάδα!

Αυτά............ και θα μπορούσα να γράψω άλλα τόσα ,αλλά ως περιφερειακός σύμβουλος ΚΡΗΤΗΣ,θα πρέπει να πάω σε μια οικογένεια μαζί με τους συναγωνιστέσμου,και με αμάξι 20 ετών,που τα κοπέλιατους δεν ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!


Υ.Γ Στις Μ.Κ.Ο που προσφέρεις εργασία,έχουν ελεγχθεί ποτέ από ελεγκτικούς μηχανισμούς?και ποιες είναι αυτές?

 ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


ΠΗΓΗ>ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 09, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μην κλαίς λοιπόν κυρία Ταχιάου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator