ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέα ένσταση κατά της εκλογής Πνευματικού - Τι δήλωσαν τα στελέχη της Συμμαχίας πωλητών για την απόφαση

0



Νέα ένσταση κατά της απόφασης του εκλογοδικείου που απεφάνθη ότι δήμαρχος Κορίνθου θα είναι μέχρι το 2019 ο Αλέξανδρος Πνευματικός κατέθεσαν τις τελευταίες ώρες ο επικεφαλής συνοδευόμενος από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Συμμαχίας Πωλητών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η νέα καταγγελία υπεβλήθη στο Ευρωπαικό Δικαστήριο και για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια κατατέθηκε αντίγραφο στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης καθώς και στο Ανώτατο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Επίσης υπεβλήθη υπόμνημα στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών στη Διεθνή Αμνηστία στην Unesco στη Unisef στη Unisex στη Unimac στη Unilever στη Unicaja Malaga και στο Universidad de Málaga μαζί με τα 55 χηνόπουλα προσφορά του Επιμελητηρίου Κορινθίας (να τα λέμε κι αυτά).

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο επίσης για επείγουσα αναφορά για το θέμα στον Οργανισμό Βορειοατλαντικού Συμφώνου και στον Παγκόσμιο οργανισμό υγείας-γαστρεντερίτιδας και άλλων παρεμφερών νοσημάτων που έχουν να κάνουν με την κατανάλωση ακατάλληλου νερού.

Ανώτατο στέλεχος της Συμμαχίας Πωλητών μας ανέφερε πως είναι θέμα χρόνου και ίσως αυτή την ώρα που είναι σε εξέλιξη το ρεπορτάζ να έχει ήδη προχωρήσει η καταγγελία και στον Παγκόσμιο Σύλλογο Κατασκευαστών Μασαζοκαλσόν.
Αυτή είναι και η τελευταία ελπίδα του συνδυασμού, από εκεί περιμένουν κάτι καλό, ένα δίκαιο αποτέλεσμα για την τελική έκβαση της υπόθεσης που είναι να μπει επιτέλους ο Πρόεδρας ως Δήμαρχος στο μέγαρο της Κολιάτσου.

Το parakato εξασφάλισε πριν από λίγο αποκλειστικές δηλώσεις για το θέμα από τον πρόεδρο και τα στελέχη της Συμμαχίας Πωλητών:


Πανταζής: Να ψηφίζετε όλοι Νέα Δημοκρατία.

Κωστάρας: "Με τον Νανόπουλο δεν πάω... Πολύ μπλε μέσα". Λα λα λα

Μπαλάφας: Άκουγα βοές, έβλεπα αστραπές, έτρεμε και η γη αλλά τώρα πάμε όλοι για Μειμαράκη... γλου γλου... μπανάνα με φλούδα... και "πούτσ@", επίσης στη σελίδα 6 θα βρείτε και ένα πολύ καλό, συγκροτημένο και "ψαγμένο" κείμενο του... "κοντοπούτανου" (!!!!!!)

Αδέκαστος: Γαμάτε και "γενάτε" γιατί χανόμαστε, ο δεσπότης φταίει που κάνει παρέα με το Δήμαρχο.

Αλέξανδρος Μαλλιάς: Μπαλάφα μου τα έκανες τσουρέκια. (άσχετο).




Δημοσίευση: Οκτωβρίου 09, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέα ένσταση κατά της εκλογής Πνευματικού - Τι δήλωσαν τα στελέχη της Συμμαχίας πωλητών για την απόφαση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator