Τι αλλάζει στον τρόπο που κάνουμε like στο Facebook

0


Στα μέσα του προηγούμενου μήνα, ο Mark Zuckerberg επιβεβαίωσε ότι η Facebookεργάζεται επάνω στη δημιουργία συστήματος έκφρασης δυσαρέσκειας (όχι “Dislike” όπως βιάστηκαν να κρίνουν οι περισσότεροι) και σήμερα έχουμε μια πρώτη εικόνα από το σύστημα “Reactions” που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε Like.

Η αποκάλυψη έρχεται από την ιστοσελίδα Engadget, η οποία σημειώνει ότι οι δοκιμές θα ξεκινήσουν από αύριο στην Ιρλανδία και την Ισπανία. Η αλλαγή στο “Like” θα μας δώσει τη δυνατότητα να διευκρινίζουμε τα συναισθήματα μας για κάποιο θέμα με περισσότερους τρόπους προσθέτοντας εικονίδια αγάπης, γέλιου, θυμού κλπ., αν και η μέτρηση των ανταποκρίσεων θα εξακολουθήσει να μετράται σαν “Likes” για το σύστημα διαφημίσεων.

Φανταζόμαστε ότι η λίστα των “Reactions” θα μεγαλώσει με τον καιρό και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα δούμε τις νέες επιλογές σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: techgear.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 09, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι αλλάζει στον τρόπο που κάνουμε like στο Facebook"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator