Ο μεγάλος μας κυβερνήτης Πέτρος!

0


Ξημέρωσε και σήμερα μία ακόμα ευτυχισμένη μέρα στην Petrosland

Οι Αγγλοι τουριστικοί πράκτορες που είναι στην Μεσσηνία είναι οι τυχερότεροι του κόσμου.

Θα ακούσουν τον μεγάλο μας κυβερνήτη να τους αναλύει τι θα πεί τουρισμός (όπως λέμε βερύκοκκο)..!!!

Η Πελοπόννησος κατακτά τις διεθνείς αγορές είπε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης με αφορμή την διεθνή έκθεση της Anuga…!

Πάντα με βάση το ολοκληρωμένο και στοχευμένο σχέδιο τοπικής αλλά και εθνικής ανασυγκρότησης που το έχει όλο στο μυαλό του και κάθε φορά, χωρίς να καταλάβει κανείς το παραμικρό το βγάζει μπροστά και απογειώνει ολόκληρη την Πελοπόννησο αλλα και την χώρα.

Ηδη η Πελοπόννησος:

-Εχει πάει στο διάστημα με την διαστημική της Πύλη

-Τα υδροπλάνα αλωνίζουν τα λιμάνια της

-Στην Τρίπολη πονάνε τα αυτιά τους απο τα αεροπλάνα που πετούν όλη μέρα

-Οι αγρότες δεν κοπιάζουν οι αγορές προϊόντων που έφτιαξε λύνουν τα προβλήματα

-Οι μαθητές πάνε στα σχολεία με σύγχρονα λεωφορεία (λεπτομέρεια το περιστατικό με τον μαθητή χθές)

-Τα εργοστάσια ανοίγουν το ένα μετά το άλλο

-Η ανεργία είναι λίγο κάτω απο το μηδέν

-Στην χώρα του Πέτρου Τατούλη δεν υπάρχει κρίση αφού το μοναδικό σχεδιό του την έβγαλε απο αυτή,με τρόπο που είναι για Νόμπελ

-Η Ευρώπη υποκλίνεται κάθε φορά που ο κυβερνήτης μας βγάζει έξω απο την χώρα του

-Οι διεθνείς αγορές τον παρακαλάνε να πεί και στην κυβέρνηση το σχέδιο του για να υποδεχθούν και την άλλη ταλαίπωρη Ελλάδα..!

-Παντού βλέπεις ανθρώπους, υπηκόους του Πέτρου Τατούλη χαρούμενους, χαμογελαστούς να περπατούν σφυρίζοντας στους δρόμους

Αυτό δεν είναι ο Μορίας που όλοι ήξεραν.

Είναι η νέα Petrosland, που εξελίοσεται σε Μεσογειακή Τίγρη απο την ανάπτυξη.

Μέρκελ,Μοσκοβισί, Γιούνκερ ακόμα και ο αντιπαθητικός Νταϊσεμπλούμ, περιμένουν απο τον κυβερνήτη της Petrosland, να τους δώσει οδικό χάρτη για να σώσουν και την Ευρώπη όπως σώθηκε η γερασμένη Πελοπόννησος.

Η παγκόσμια οικονομία, ο Τουρισμός αλλά και ο παγκόσμιος πολιτισμός υποκλίνονται στο ολοκληρωμένο και στοχευμένο σχέδιο της Petrosland..

Συνήθως επειδή ο κυβερνήτης δεν έχει χρόνο να αναλύει το σχέδιο αυτό τον ρόλο του διεθνή μεταφραστη και μεταφορέα των ασύλληπτων συλλήψεων του κυβερνήτη έχει αναλάβει να εκλαϊκεύει ηκα. Ντίνα Νικολάκου που είναι συνάμα:

Προσωπάρχης του κυβερνείου της Τρίπολης, υπουργός Εξωτερικών, Εσωτερικών, Τουρισμού,Πολιτισμού,Υγείας,Ανάπτυξης,Παιδείας και φυσικά υπουργός Τύπου…!

Τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης της Petrosland, απλά υπάρχουν για να ευχαριστούν κάθε μέρα τον κυβερνήτη για το ότι υπάρχουν…!

Αυτή η χώρα που ξεκινά απο τον Ισθμό και καταλήγει στο Ταίναρο, ζεί και σήμερα μία ευτυχισμένη μέρα.

Δεν την απασχολούν τα κάπιταλ κοντρόλ, ο ΕΝΦΙΑ, η φτώχεια και τα grexit.

Aυτά είπαμε έχουν προ πολλού λυθεί…!

Συμπέρασμα:

Ή 600.000 Μοραϊτες δεν έχουμε νιονιό να καταλάβουμε τι λέει και τι κάνει ο κυβερνήτης μας και μάτια να δούμε την διεθνή αναγνώριση της Πελοποννήσου…

Ή στην Τρίπολη κάτι πίνουν και είναι ευτυχισμένοι και δεν ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ…!

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 14, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο μεγάλος μας κυβερνήτης Πέτρος!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator