Πνευματικός: Οι δημοτικές τουαλέτες πρέπει να φύγουν από το κέντρο της πόλης της Κορίνθου (video)

0Σε άλλες πόλεις της Ελλάδας στο κέντρο της πρωτεύουσας του νομού έχουν κάποια αξιοθέατα, και εδώ στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου έχουμε τις δημοτικές τουαλέτες,

Για αυτό ρωτήσαμε τον Δήμαρχο Αλ. Πνευματικό και τον Πρόεδρο της Κοινωνικής Πολιτικήςκαι πρόεδρο των ΚΑΠΗ Κορίνθου ιατρό Μάριο Σταματάκη και η απάντησή τους ήταν ξεκάθαρη... Καλύτερα να έχουμε ένα νηπιαγωγείο που λείπει από το κέντρο της πόλης.http://korinthostv.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 26, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πνευματικός: Οι δημοτικές τουαλέτες πρέπει να φύγουν από το κέντρο της πόλης της Κορίνθου (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator