ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ - Οι λίστες των κομμάτων "έκοψαν" το χαρτζιλίκι στα ΜΜΕ της Κορινθίας

0Κάποια στιγμή θα πρέπει να λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους και δημοσίως. Οι λίστες των κομμάτων "έκοψαν" το χαρτζιλίκι στα ΜΜΕ της Κορινθίας και οι γλύφτες των πολιτικάντηδων βουλευτάδων, υπηρέτες δημοσιογραφίσκοι της κακιάς ώρας, κλαίνε απαρηγόρητοι αλλά το παίζουν υπεράνω...
Πάνε οι καλές εποχές που τα δελτία τύπου των τοπικών υποψήφιων βουλευτάδων ανέβαιναν με ρυθμό πολυβόλου.
Πάνε οι χαλαροί περίπατοι στα σκοτάδια του λιμανιού της πόλης...
Διαβάσαμε πως σε αυτές τις εκλογές (που δεν έχει μακαρόνι λόγω λίστας) "δε θα επιτρέψουν σε κανένα χρηματοδοτούμενο κόμμα να τους χρησιμοποιήσει για πολιτική προπαγάνδα" ...αν πρώτα δεν τα χρηματοδοτήσει... προσθέτουμε εμείς !!!

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 26, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ - Οι λίστες των κομμάτων "έκοψαν" το χαρτζιλίκι στα ΜΜΕ της Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator