Παρά την τρομακτική πτώση προσπάθησε να σώσει την κοπέλα του! (video)

0


Ο σωστός εξοπλισμός και τα γρήγορα αντανακλαστικά του οδηγού της έσωσαν τη ζωή!
Το παρακάτω συμβάν καταγράφηκε με την κάμερα που είχε τοποθετήσει στο κράνος του ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος λόγω της βροχής και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του.
Θα δείτε τον ίδιο και τη συνεπιβάτη του να πέφτουν από τη μηχανή και με μεγάλη ταχύτητα να σέρνονται στο δρόμο για αρκετά δευτερόλεπτα. Η κοπέλα στάθηκε πολύ τυχερή, αφού αμέσως μετά την πτώση, ο οδηγός, παρά τον κίνδυνο και τον πανικό που αντιμετώπιζε και ο ίδιος, είχε την ψυχραιμία να την τραβήξει επάνω του και να την προστατέψει όσο μπορούσε από τη σύγκρουση και την τριβή.
Βέβαια αξίζει να τονίσουμε πως ο κατάλληλος ρουχισμός και τα κράνη τους, έπαιξαν ζωτικό ρόλο για την ασφάλειά τους!
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο παρακάτω:



Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 26, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παρά την τρομακτική πτώση προσπάθησε να σώσει την κοπέλα του! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator