Κάποια πρόχειρα συμπεράσματα

0



– Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης πρέπει να πάρει η αποχή. Η μισή κοινωνία βαρέθηκε, κουράστηκε, παραιτήθηκε ή αδιαφορεί να συμμετάσχει στις δημοκρατικές διαδικασίες. Η απάθεια και η παραίτηση είναι η τέλεια μαγιά για την καταστροφή.



– Ο Αλέξης ξεφορτώθηκε την εσωκομματική αντιπολίτευση και την έστειλε εκτός Βουλής. Μάλιστα εξαφάνισε ένα μεγάλο κομμάτι του πάλαι ποτέ Συνασπισμού. Στον σχεδιασμό του, έρχεται για να μείνει για πάρα πολλά χρόνια.


– Ο λαός δεν θέλει να ξαναδεί «Σαμαροβενιζελους». Προτίμησε να επανεκλέξει μια υποδειγματικα αστοιχείωτη και παντελώς άσχετη κυβέρνηση, η οποία τα έκανε μαντάρα, από το να αναβιώσει τις παλιές πολιτικές δυνάμεις.

– Ο Βαγγελας έκανε το χαμένο ματς, ντέρμπι μόνο στα μυαλά των δημοσκοπων. Η ΝΔ, η οποία παραμένει παραταξιακο κόμμα, πρέπει να προχωρήσει σε ριζική επανίδρυση για το καλό του τόπου.


– Η Φώφη με την ΔΗΜΑΡ διατηρήθηκαν όρθιοι και παραμένουν διακριτο σημείο αναφοράς στον χάρτη. Η άλωση αυτού του χώρου θα είναι, θεωρώ, άμεσος στόχος του Αλέξη καθώς η κατάκτηση του θα εγγυηθεί μακροημέρευση και αυτοδυναμία.


– Το Ποτάμι πλήρωσε την επαμφοτεριζουσα στάση του αυτούς τους επτά μήνες, αλλά επιβίωσε. Αξιόλογοι άνθρωποι που ήταν στο Επικρατείας μένουν εκτός και αυτό λέει πολλά. Τον Διαμαντούρο τον ξέρουμε εμείς που ασχολούμαστε στενά με τα κοινά, όμως δεν λέει τίποτα στον κόσμο.


– Ο Λεβέντης συγκέντρωσε την χαβαλετζιδικη ψήφο, η οποία πάντα υπήρχε, αλλά τώρα διοχετευθηκε εν πολλοίς σε ένα αναγνωρίσιμο αλλά θεωρούμενο ως φαιδρό πρόσωπο.

– Το ΚΚΕ είναι σταθερή αξία.


– Ο Καμμένος, τον οποίο οι δημοσκοποι πάντα τελειώνουν, δεν πεθαίνει. Υπάρχει κόσμος που γουστάρει ΑΝΕΛ, τέλος.

– Τα άσχημα τα αφήνω για το τέλος. Οι φονιάδες της Χρυσής Αυγής αφότου παραδέχθηκαν ότι είναι υπεύθυνοι για την δολοφονία του Φυσσα, ανέβασαν τα ποσοστά τούς. Το μίσος είναι γύρω μας και αποτελεί κριτήριο για πολύ κόσμο. Κρίμα και ντροπή.


– Κλειστές τράπεζες και capital controls δεν είπαν τίποτε για πολύ κόσμο. Ας ελπίσουμε να γίνει γρήγορα η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών προκειμένου να σώσουμε τις επιπτώσεις στην οικονομία.


– Ο κόσμος δεν έλαβε υπόψη του το Μνημόνιο ΙΙΙ και μάλλον το χρυσόψαρο ξέχασε τι ξεκινά τις επόμενες μέρες.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 26, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κάποια πρόχειρα συμπεράσματα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator