Ο Μένιος του Αλέξη

0



«πότε την έκανα, πότε με πήρανε χαμπάρι, ούτε που το κατάλαβα»


Πιάστηκε με το δάχτυλο στο μέλι ο Αλέκος (Φλαμπουράρης) και τώρα μας το παίζει Μένιος (Κουτσόγιωργας) που δήθεν συκοφαντείται άδικα, επειδή είναι ο «Νέστωρας» του Αλέξη (Τσίπρα)… Πόσους πνευματικούς μπαμπάδες έχει αυτό το παιδί; Φλαμπουράρης, Δραγασάκης, Παππάς μπαμπάς, Παππάς υιός, Καμμένος, μέχρι πρότινος ο Γκλέζος, που έδωσε την θέση του στον Γιούνκερ, παλιότερα ο Αλαβάνος… Ποιος να το πρωτοϋϊοθετήσει το παλικάρι…

Περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι ο μπαρμπα Αλέκος προσπαθώντας να ψαρώσει δημοσιογράφους και συνομιλητές στα πάνελ με αυτό το εμετικό στυλάκι του «παλιού αγωνιστή», που «βάζει στην θέση τους» τους θρασείς δημοσιογράφους –υπάλληλους της διαπλοκής, που «προσπαθούν να σπιλώσουν» την υπόληψη του και τον ΣΥΡΙΖΑ…

Και επειδή «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται» μας πέταξε στα μούτρα …ένα ιδιωτικό συμφωνητικό!!!!!!!!!! Δηλαδή ένα κωλόχαρτο, που κάλλιστα θα μπορούσε να το έγραψε χτές και μας το παρουσιάζει ως συνταχθέν και υπογραφέν την 26η Ιανουαρίου. Από ποιους υπογράφεται; Από τον ίδιο και τους φίλους του. Σε ποια υπηρεσία καταχωρήθηκε και επικυρώθηκε; Πουθενά. Ποια απόδειξη δίνεται, ότι δεν είναι προχρονολογημένο πλαστό στοιχείο; Καμία.

Λέει, ότι πούλησε τις μετοχές στον συνέταιρο του, αντί ενός εκατομμυρίου σε δέκα δώσεις. Δεν μας έδειξε κανένα αποδεικτικό μίας τέτοιας νόμιμης συναλλαγής, π.χ. μετακίνηση αυτών των ποσών στους τραπεζιτικούς λογαριασμούς. Δηλαδή αν όντως έγινε αυτή η συναλλαγή, ομολογεί, ότι έγινε κάτω απ το τραπέζι με μαύρα λεφτά.

Όμως ο νόμος λέει πως δεν έπρεπε να έχει μετοχική, ή άλλη σχέση με την εταιρεία, από την στιγμή της υπουργοποίησης του. Αυτό δεν είναι μία ιδιωτική υπόθεση, που τακτοποιείται με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό. Το ιδιωτικό συμφωνητικό ισχύει μόνο μεταξύ των ιδιωτών που το υπογράφουν και καμία ισχύ δεν έχει ως προς τις υπηρεσίες του δημοσίου. Δηλαδή για το κράτος, την εφορία κ.λ.π. οι μετοχές αυτές εξακολουθούν να ανήκουν στον Φλαμπουράρη. Και έτσι, επειδή παραμένει κύριος μέτοχος, διόρισε στην θέση του στο ΔΣ τον γιό του.

Συνεπώς είναι υπόλογος απέναντι στον νόμο, όπως υπόλογος απέναντι στον λαό είναι ο ίδιος ο Τσίπρας, καθώς κατέρρευσε και το τελευταίο του «επιχείρημα» περί εντιμότητας.

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 17, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Μένιος του Αλέξη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator