Κυρ Αλέκο, κυρ Αλέκο με το κόκκινο γιλέκο

0


Έτριβαν κυριολεκτικά τα μάτια τους οι κάτοικοι του Βραχατίου, όταν έβλεπαν ότι ,παρά τα κάπιταλ κοντρόλ στο τραπεζικό σύστημα, την στάση πληρωμών στο εσωτερικό της χώρας και την οικονομική ασφυξία στην αγορά, στους Δήμους,στα νοικοκυριά, το έργο της κατασκευής.... αλιευτικού καταφυγίου στην παραλία εκτελείτο σαν να μη συμβαίνει απολύτως τίποτα.

Ένα έργο για το οποίο η τοπική κοινωνία όχι μόνο δεν "πίεζε" αλλά αντίθετα, δεδομένης της γενικότερης συγκυρίας και ιεραρχώντας τα μεγάλα προβλήματα και τις ανάγκες(άνθρωποι χωρίς δουλειά και φαγητό,σχολεία χωρίς δασκάλους,νοσοκομεία χωρίς νοσηλευτές και γιατρούς) ,θα έλεγα ότι κανένας δεν αισθανόταν ότι του λείπει.

Τελικά μας λύθηκαν οι απορίες αφού μάθαμε ότι η "ΔΙΑΤΜΗΣΗ" η κατασκευαστική εταιρεία που εκτελούσε το έργο είχε ως μεγαλομέτοχο τον κυρ Αλέκο τον Φλαμπουράρη. Τον Υπερυπουργό και μέντορα του τ.πρωθυπουργού κ.Τσίπρα.

Κυρ Αλέκο κυρ Αλέκο με το κόκκινο γιλέκο (όπως είπε και ο αξέχαστος Ζαμπέτας) δεν μας τα λες καθόλου καλά αφού

Πέρα από το ασυμβίβαστο της ταυτόχρονης ιδιότητας υπουργού και εργολάβου,και το αναμφίβολα τεράστιο οικονομικό,ηθικό αλλά και πολιτικό θέμα που (ενδεχομένως) δημιουργείται καταλάβαμε επίσης ότι με το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα "τελειώνουμε με το παλιό έρχεται το νέο" ο Σύριζα εννοεί τελειώνουμε με τα παλιά συμφέροντα και τους παλιούς εργολάβους.

Τώρα έχουμε νέους εργολάβους.

Ξεχάστε,λέει ο Σύριζα τους παλιούς πολιτικούς, τώρα έρχονται οι νέοι, όπως ο κυρ Αλέκος που νωρίς-νωρίς μόλις στα 78 του χρόνια ξεκίνησε την καριέρα του σαν πολιτικός.

Ξεχάστε τους μεσάζοντες,μίζες κ.λ τους καταργήσαμε όλους τώρα έχουμε απευθείας υπουργούς- εργολάβους.

Μήπως τελικά θα πρέπει να καταλάβουν στο Σύριζα ότι ζητώντας δεύτερη ευκαιρία δεν μπορούν να παίζουν, όπως σε τηλεπαιχνίδι, με την τύχη της χώρας.

Χανιάς Νίκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 17, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κυρ Αλέκο, κυρ Αλέκο με το κόκκινο γιλέκο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator