Η «ακάλυπτη» επιταγή του Σταύρου Θεοδωράκη στην Κορινθία απαξιώνει και την Κορινθία και το Ποτάμι

0Οι προσωπικές επιλογές, μας καθορίζουν και έχουν και το ανάλογο κόστος. Η «ακάλυπτη» επιταγή του Σταύρου Θεοδωράκη, στην Κορινθία, απαξιώνει και την Κορινθία και το Ποτάμι. Οι εκλογές δεν είναι παζάρι. Οι τακτικές αυτές, ανήκουν στο παρελθόν και δεν έχουν καμία θέση στο Ποτάμι. Το νέο, άλλωστε, δεν αρκεί να το υποδύεσαι αλλά να το εκπροσωπείς.

Παναγιώτης Στυλιανίδης
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 17, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η «ακάλυπτη» επιταγή του Σταύρου Θεοδωράκη στην Κορινθία απαξιώνει και την Κορινθία και το Ποτάμι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator