Εργατικό δυστύχημα με έναν νεκρό στο χωριό Μεγάλος Βάλτος του Δήμου Σικυωνίων

0


Θανατηφόρο "εργατικό ατύχημα",με θύμα έναν Αλβανό εργαζόμενο στην κοπή των σταφυλιών,σημειώθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στο χωριό Μεγάλος Βαλτός του Δήμου Σικυωνίων.

Ο άτυχος εργάτης γης έπεσε από την καρότσα ανοικτού φορτηγού όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους υποχώρησε το κάγκελο της καρότσας.

Το θύμα βρισκόταν στην καρότσα του ανοικτού φορτηγού γιατί προφανώς εργαζόταν στο  συνεργείο τρυγητών της εταιρείας...

Οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα αφήνουν πολλά ερωτηματικά για το αν το συγκεκριμένο όχημα πληρούσε τους όρους και τις προϋποθέσεις της ασφαλούς μεταφοράς των εργαζομένων της εταιρείας.

Το θλιβερό περιστατικό.δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες ή κουκουλώματα... ακόμα ένας εργάτης γης προστέθηκε στους εργαζόμενους  που έπεσαν νεκροί στο χώρο δουλειάς από "ατυχήματα" ή επαγγελματικές ασθένειες που συντηρούν την ατελείωτη ανθρωποθυσία στο βωμό του κέρδους...

http://koxuligd.blogspot.gr/2015/09/blog-post_11.html?spref=fb

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 27, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εργατικό δυστύχημα με έναν νεκρό στο χωριό Μεγάλος Βάλτος του Δήμου Σικυωνίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator