903 επίορκοι υπάλληλοι επιστρέφουν στο δημόσιο χάρη στο νόμο Κατρούγκαλου

0


Νέα «βόμβα» για Κατρούγκαλο - Ανέλαβε υπόθεση του Δήμου Λάρισας ενώ ήταν υπουργός

Εκατοντάδες δημόσιοι υπάλληλοι που αντιμετωπίζουν κατηγορίες ή έχουν καταδικαστεί για διάφορα αδικήματα, χάρη στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Κατρούγκαλου επιστρέφουν στις θέσεις τους αν και είχαν αποταχθεί προσωρινά ως επίορκοι.

Χρηματισμός, πλαστογραφία, εκβιασμός, και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης είναι μερικά μόνο από τα αδικήματα που έχουν καταλογιστεί στους 903 επίορκους που επιστρέφουν στις θέσεις τους χάρη στο νόμο Κατρούγκαλου σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Ως τον Μάιο, που τέθηκε σε ισχύ ο επίμαχος νόμος, οι υπάλληλοι βρίσκονταν σε αυτοδίκαιη αργία. Απ’ τη στιγμή της επανόδου στη θέση τους οι υπάλληλοι αυτοί μισθοδοτούνται και συνταξιοδοτούνται κανονικά, σαν να μην είχαν διαπράξει το παραμικρό αδίκημα.

Κρατικοί υπάλληλοι που χρηματίστηκαν, γιατροί που πήραν φακελάκι, εφοριακοί που καταχράστηκαν χρήματα ή πλαστογράφησαν κρατικά έγγραφα είναι μεταξύ των υποθέσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 27, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "903 επίορκοι υπάλληλοι επιστρέφουν στο δημόσιο χάρη στο νόμο Κατρούγκαλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator