Εντολή Αλαφούζου να πέσουν στο ΣΚΑΙ οι τόνοι εναντίον του Τσίπρα - ΣΤΑΖΕΙ ΜΕΛΙ ΑΚΟΜΑ και ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ για τον ΑΛΕΞΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

0


Βρε πως αλλάζουν οι καιροί! Εκεί που το συγκρότημα του κ. Γιάννη Αλαφούζου( ΣΚΑΙ ΤV, skai radio, Καθημερινή) χτύπαγε πριν λίγο καιρό σαν το χταπόδι τον Αλέξη Τσίπρα και την πολιτική , από χθες όλα αυτά έχουν ξεχαστεί…

“Δεν χτυπάμε τον Αλέξη”

Παραλειπόμενο της καθημερινής ενασχόλησης του Γιάννη Αλαφούζου στον ΣΚΑΙ, είναι πρόσφατη σύσκεψη με ευρεία συμμετοχή στελεχών και δημοσιογράφων του καναλιού στην οποία – σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ζήτησε να μειωθεί δραστικά η ένταση της κριτικής απέναντι στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα… αναγνωρίζοντας ως θετική τη στάση που κράτησε από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και μετά.

Η εντολή στον κύριο Μπάμπη!

Μάλιστα δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε το σχόλιο του Μπάμπη Παπαδημητρίου στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού που μίλησε με ακραία απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Γιάνη Βαρουφάκη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι, «Πάσχει από φαντασιώσεις» ή ότι «Χρειάζεται ψυχίατρο»… για να καταλήξει δικαιώνοντας τον Αλέξη Τσίπρα, σε σχέση με όσα ισχυρίζεται στις συνεντεύξεις του ο πρώην υπουργός, «Δεν πιστεύω τίποτα από όσα λέει (ενν. για το planB και την κυκλοφορία παράλληλου νομίσματος)… Δεν πιστεύω ότι του έδωσε εντολή ο πρωθυπουργός».

Θυμάσαι Αλέξη

Ωραίοι οι νέοι φίλοι του πρωθυπουργού , αλλά ας μην ξεχνάει ο ίδιος , ότι αυτοί που τώρα του φωνάζουν κράτα γερά Αλέξη πριν 2 μήνες έλεγαν…



Τότε η ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή του Αλέξη Τσίπρα έγραφε



Δημοσίευση: Ιουλίου 23, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εντολή Αλαφούζου να πέσουν στο ΣΚΑΙ οι τόνοι εναντίον του Τσίπρα - ΣΤΑΖΕΙ ΜΕΛΙ ΑΚΟΜΑ και ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ για τον ΑΛΕΞΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator