Γραφείο τελετών: Παρέλαβε το πτώμα από τον Βενιζέλο για την ταφή

0


Ως νέα επικεφαλής του γρφείου τελετών που θα ενταφιάσει οριστικά το πτώμα του ΠΑΣΟΚ, εμφνίστηκε στη Χριλάου Τρικούπη, η νικήτρια των χθεσισινών εσωκομματικών εκλογών Φώφη Γεννηματά.
Για συνάντηση με τον απερχόμενο πρόεδρο (παραλαβή-παράδοση) Ευάγγελο Βενιζέλο αλλά και τους αντιπάλους στις κάλπες Ανδρέα Λοβέδο και Οδυσσέα Κωνστντινόπουλο.
«Ευχαριστώ τους χιλιάδες πολίτες που με τη συμμετοχή τους σήμερα έδωσαν καθαρή εντολή για μια νέα αρχή. Θέλω να ζητήσω παράλληλα συγγνώμη από όλους όσοι ήρθαν να ψηφίσουν αλλά αυτό δεν έγινε δυνατό», είπε η κ. Γεννηματά μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής.
Ευχαρίστησε και τον απερχόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «για την προσφορά του», όπως είπε, «στη χώρα και την παράταξη», αλλά και τους συνυποψήφιούς της.

Δημοσίευση: Ιουνίου 15, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γραφείο τελετών: Παρέλαβε το πτώμα από τον Βενιζέλο για την ταφή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator