ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ ''ΕΜΜΟΝΗ''

0









ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ
''ΕΜΜΟΝΗ''


Λόγω μεγάλης αναμονής για μια θέση στο πατάρι του θεάτρου μας αποφασίσαμε για άλλη μία παράσταση την Τετάρτη 27 Μαΐου πάλι στις 9:45 μ.μ που σίγουρα αυτή θα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. Τα σκαλοπάτια του θεάτρου Περιγιαλίου θα σας οδηγήσουν στην μυστική σοφίτα που μαζί με τους ηθοποιούς θα γίνετε ένα,μπαίνοντας κι εσείς στο ίδιο περιβάλλον στο ίδιο κλίμα στην ίδια ατμόσφαιρα της παράστασης.


Κάνετε κράτηση άμεσα. 

Θέατρο Περιγιαλίου
Πειραματική Σκηνή
"ΕΜΜΟΝΗ''
(βασισμένο στο μυθιστόρημα του John Fowles''Ο Συλλέκτης')
Από 15 ετών και άνω
Στο πατάρι του Θεάτρου Περιγιαλίου

Τετάρτη 25 Μαΐου στις 9:45 μ.μ

Με αφορμή την αναγκαστική συνύπαρξη ενός άντρα κ μίας γυναίκας το έργο περιγράφει τη διαμάχη ανάμεσα στις διαφορετικές επιθυμίες και επιδιώξεις των δύο αυτών ανθρώπων που τους χωρίζουν έντονες κοινωνικές διαφορές, μελετώντας με απίστευτη οξυδέρκεια τις έννοιες της εμμονής και της εξάρτησης. 

Θεατρική διασκευή κ Σκηνοθεσία: Γωγώ Ξανθάκη

Παίζουν: Κώστας Μπίσδας, Γωγώ Ξανθάκη.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων 45

Κρατήσεις:27410 86330
Δημοσίευση: Μαΐου 24, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ ''ΕΜΜΟΝΗ''"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator