«Συγχαρητήρια, τη γαμήσατε»! (video)

0


Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς των ημερών μας και η κάθε του εμφάνιση συνοδεύεται από τα φλας των φωτογράφων.

Πέραν από το ταλέντο του στην υποκριτική, είναι γνωστός και για το καυστικό του χιούμορ.

Εκλήθη λοιπόν στη σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης για να εκφωνήσει τον λόγο της αποφοίτησης των σπουδαστών.

Η τελετή έλαβε χώρα στο ιστορικό Madison Square Garden και ο Ντε Νίρο με χαρακτηριστική ευκολία, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το καλημέρα.

Μόλις ανέβηκε στο βήμα, ξεκίνησε λέγοντας στους απόφοιτους:

"Συγχαρητήρια. Τη γαμήσατε!" για να ακολουθήσει ξέσπασμα χειροκροτημάτων.

Στη συνέχεια είπε από ψυχής πως δυστυχώς, ακόμα και στις ΗΠΑ, τα πράγματα για τους καλλιτέχνες δεν είναι και τόσο εύκολα ως προς την εύρεση εργασίας μιας και η τέχνη "δεν πουλάει" ούτε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

"Όταν μιλάμε για τέχνη, τότε το πάθος μετράει μόνο. Το μονοπάτι που πρέπει να βαδίσετε είναι ξεκάθαρο. Σκληρή δουλειά και μόνο", πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Και οι φοιτητές φαίνεται πως εκτίμησαν ιδιαιτέρως την ειλικρίνεια του.


news247.gr
Δημοσίευση: Μαΐου 24, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Συγχαρητήρια, τη γαμήσατε»! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator