ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΩΝΙΑΣ, ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΟΥ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΜΠΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

0



«Επειδή πλέον, εδώ που βρισκόμαστε το μόνο μέσο επικοινωνίας που μας απέμεινε είναι αυτό, κάνω χρήση για να ενημερώσω όποιον ενδιαφερόμενο, αν αλήθεια υπάρχει πια κανείς, ότι οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί της Αυστραλίας είμαστε ακέφαλοι, με έναν συνάδελφο μας στο γραφείο αναρμόδιο φυσικά να διεκπεραιώσει οποιαδήποτε υπόθεση μας και το μέλλον, αβέβαιο.

Επίσης, όσοι από μας λαμβάνουμε το επιμίσθιο είμαστε σταθερά "μέσα" δυο μήνες.

Κατά τα άλλα είμαστε όλοι στον αγώνα για τη διάδοση και τόνωση του ελληνικού στοιχείου σ' αυτή τη μακρινή γωνία της γης εκπροσωπώντας υπερήφανα μια χώρα που μας κουρελιάζει το σώμα και την ψυχή!

Είμαι θυμωμένη, είμαι απελπισμένη είμαι πληγωμένη και δεν διεκδικώ άλλο από την αξιοπρέπεια μου.

Παραφράζοντας το σύνθημα κάποιου blog θα πω πως " η κάθε κοινωνία κρίνεται από τον τρόπο που φέρεται στους δασκάλους της". Ντροπή!».
Δημοσίευση: Μαΐου 28, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΩΝΙΑΣ, ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΟΥ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΜΠΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator