ΕΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟ 'ΛΕΓΑΝ ΖΩΗ: Έφτιαξε αμειβόμενη επιτροπή με δικά της άτομα για την προβολή της

0


Σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια την Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλει, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη (28/05), το Ποτάμι, αποκαλύπτοντας την συγκρότηση αμειβόμενης επιτροπής, με άτομα του περιβάλλοντος της, για την προώθηση του έργου της.

"Tη στιγμή που από τα νοσοκομεία λείπουν και τα στοιχειώδη και το Υπουργείο Παιδείας αναζητούσε επί μέρες λίγες χιλιάδες ευρώ για να συμμετάσχουν οι Έλληνες μαθητές στη μαθηματική Ολυμπιάδα, η Πρόεδρος της Βουλής προχωράει σε άλλη μια κίνηση- σκάνδαλο: συγκροτεί αμειβόμενη επιτροπή για την προώθηση του έργου της!

Πρόκειται για άλλη μια προκλητική ενέργεια στο πλαίσιο της προσωπικής στρατηγικής που ακολουθεί η κυρία Κωνσταντοπούλου. Η επιτροπή που συστήνει αποτελείται από 6 άτομα, μεταξύ των οποίων ο νέος Γενικός Γραμματέας της Βουλής και άτομα του στενού της περιβάλλοντος, πρόσωπα που την συνοδεύουν άλλωστε στα ταξίδια της στο εξωτερικό.

Από το 2010, όταν ξέσπασε η κρίση, οι κάθε είδους επιτροπές στο δημόσιο έπαψαν να είναι επ’ αμοιβή. Αυτό δεν εμποδίζει όμως την Πρόεδρο να φροντίσει «τα δικά της παιδιά», όπως άλλωστε κάνουν όλο και πιο συχνά πλέον τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ", αναφέρει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

Μάλιστα, επισυνάπτεται και το σχετικό έγγραφο-απόφαση της κ. Κωνσταντοπούλου:


Δημοσίευση: Μαΐου 28, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟ 'ΛΕΓΑΝ ΖΩΗ: Έφτιαξε αμειβόμενη επιτροπή με δικά της άτομα για την προβολή της"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator