Β.Νανόπουλος: "Ισότιμη μεταχείριση θέλουν οι δημότες και όχι ρεβανσισμό"

0


Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων της δευτέρας 16.3.15 και προ ημερησίας διατάξεως ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Βασίλης Νανόπουλος, έθεσε το θέμα των σχέσεων και της συμπεριφοράς του δήμου προς τους δημότες και συλλόγους .

Η θέση της "Συμμαχίας Πολιτών" είναι ότι ο Δήμος οφείλει να εξυπηρετεί τους δημότες σωστά , άμεσα και ισότιμα .

Οι επιχορηγήσεις σε συλλόγους και σωματεία πρέπει να γίνονται με κριτήρια τον αριθμό ενεργών μελών, τη δραστηριότητα, τις ανάγκες, και με ετήσιο προγραμματισμό, όχι αποσπασματικά και κατά περίπτωση, όπως γίνεται μέχρι τώρα.

Σήμερα η δημοτική αρχή κάνει διακρίσεις στους δημότες χωρίζοντας τους φίλους και ψηφοφόρους της από εκείνους που δεν την ψήφισαν, προωθεί τις πελατειακές σχέσεις και αδιαφορεί για όσους δεν είναι ημέτεροι .

Τα δυο τελευταία παραδείγματα που δεν απαντήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο :

1. Γιατί δεν υπογράφει ακόμα ο κ. Πνευματικός την επιταγή επιχορήγησης της Ολυμπιάδας Άσσου Λεχαίου 2004 για το έτος 2014 παρότι έχει αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο στις 19.3.14 και έχει εγκρίνει ο επίτροπος την 4.6.14 ενώ αντίθετα σε συλλόγους που ο πρόεδρος ήταν υποψήφιός του έχει δώσει προ πολλού τα χρήματα ;

2. Γιατί δεν απαντά η ΔΕΥΑΚ στον εξωραϊστικό σύλλογο Ντράσσας Γαλατακίου στην από 19.12.14 επιστολή του προέδρου του κ Γιάννη Τσαντίκου με θέμα <<προβληματικοί λογαριασμοί ύδρευσης >> ;

3. Για το θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών της Τρίπολης στην Κορινθία που τέθηκε επίσης προ ημερησίας διατάξεως η θέση μας είναι η εξής : Eφόσον η διαλογή γίνει από ΚΔΑΥ με τις κατάλληλες υποδομές και άδειες και κυρίως το υπόλειμμα διατεθεί σε νόμιμο ΧΥΤΑ ή επιστραφεί στην Τρίπολη δεν έχουμε πρόβλημα . 

Θα αντιδράσουμε όμως εάν μεταφερθεί το υπόλειμμα σε χωματερές του δήμου Κορινθίων.

Κόρινθος 18.3.2015

Δημοσίευση: Μαρτίου 19, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Β.Νανόπουλος: "Ισότιμη μεταχείριση θέλουν οι δημότες και όχι ρεβανσισμό""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator