ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ - Μειμαράκης: Είσαι «Νονός» – Καρατζαφέρης: Είσαι «μπροστάντζας»

0


Αν τα πήρε ο Καρατζαφέρης, ένας γραφικός ηγετίσκος ενός περιθωριακού κομματιδίου, χ ω ρ ι ς δικαίωμα υπογραφής…
Τότε οι υπουργοί και οι υφυπουργοί στρατιωτικών, με δικαίωμα υπογραφής στα εξοπλιστικά προγράμματα, δεν τα πήραν ?

Τότε οι ανώτατοι αξιωματικοί, οι διορισμένοι για να νομιμοποιήσουν το πλιάτσικο στις επιτροπές αξιολόγησης, δεν τα πήραν ?
Τότε τα κυβερνητικά κόμματα, αυτές οι υπερχρεωμένες πολιτικές συμμορίες, που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα από το «74 μέχρι σήμερα, δεν τα πήραν ?

Η πείρα από τις συμβάσεις της Ζήμενς, οι μίζες και τα λαδώματα σε κόμματα και διεφθαρμένα πολιτικά καθάρματα, μας δείχνει το φαγοπότι που έγινε εις βάρος του αξιόμαχου των ενόπλων δυνάμεων της πατρίδας μας και φυσικά εις βάρος των δημοσίων ταμείων.

Δήμευση λοιπόν κάθε περιουσιακού στοιχείου των επιόρκων και των διεφθαρμένων…
Αφαίρεση τιμαλφών, ακόμα και των γουναρικών από τις κυράτσες τους…

Δήμευση ακόμα και τα iphone από τους κανακάρηδές τους…
Και ισόβια στη πιο βαθιά, σκοτεινή και υγρή τρύπα στους υπονόμους κάτω από τις φύλακες…

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 22, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ - Μειμαράκης: Είσαι «Νονός» – Καρατζαφέρης: Είσαι «μπροστάντζας»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator