Να το ακούσει όλη η Ευρώπη... Αστέρας - Παρτιζάν 2-0

0


Άξιος πρέσβης του Ελληνικού ποδοσφαίρου - Πρώτος στον όμιλο 

Τότεναμ - Μπεσικτας 1-1 

Αστέρας Τρίπολης - Παρτιζάν 2-0 

22ο Ουσέρο , 52ο Πάρα 

Ο Αστέρας με τον ενθουσιασμό του κόσμου του μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και από τα πρώτα λεπτά άρχισε να πιέζει την Παρτιζάν. Στο 6’ ο Ρόλε εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Λούκατς στο 16’ η κεφαλιά του Πάρα πέρασε άουτ. Στο 22’ η υπεροχή της Αρκαδικής ομάδας καρποφόρησε και χτυπώντας στην κόντρα ο Ουσέρο με διπλή προσπάθεια έπειτα από σουτ από το ύψος της περιοχής στο ριμπάουντ που πήρε ο ίδιος με πλασέ άνοιξε το σκορ βάζοντας φωτιά στο γήπεδο. 

Στην συνέχεια ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει και τρία λεπτά αργότερα στο 25’ ο Μάσα που έφυγε στην πλάτη της Σερβικής άμυνας έχασε την τεράστια ευκαιρία να δώσει στην ομάδα του προβάδισμα 2 τερμάτων με τον Λούκατς να διώχνει με τα πόδια. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τον Αστέρα να είναι μπροστά στο σκορ με τους Σέρβους να προσπαθούν να απειλήσουν αλλά να μην τα καταφέρνουν. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε και πάλι πολύ καλά στον αγώνα δείχνοντας στην Παρτιζάν τις διαθέσεις του με τον Γιαννιώτα να σουτάρει έξω από την περιοχή στο 48΄ στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Λούκατς και δύο λεπτά μετά με τον ίδιο παίχτη να σουτάρει μέσα από την περιοχή και η μπάλα να βρίσκει σε πόδια Σέρβων και να καταλήγει κόρνερ. 

Ότι δεν κατάφερε ο Γιαννιώτας το έκανε ο Πάρα στο 52’ και αφού ο Αστέρας είχε κλείσει στα καρέ της την Παρτιζάν σε φάση διαρκείας ο Λούι με σέντρα σουτ βρήκε τον Πάρα και από κοντά με προβολή έγραψε το 2-0 μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους του Αστέρα. 

Η πρώτη απειλητική στιγμή για την Παρτιζάν ήρθε στο 63’ με την προώθηση του Βουλιτσεβιτς και την σέντρα σουτ με τον Κοσίτσκι να δείχνει τα αντανακλαστικά του και διώχνει σε κόρνερ. Από κει και πέρα η Παρτιζάν προσπάθησε να κλείσει τον Αστέρα στην περιοχή του κερδίζοντας κάποια κόρνερ χωρίς ωστόσο να σημειώσει κάποια αξιόλογη φάση με τον Αστέρα μάλιστα να βρίσκει χώρους και να χτυπά στην αντεπίθεση αρχικά με το ακυρωθέν γκολ του Μπαράλες ως οφσάιτ και στην συνέχεια με τον Λούι πρώτα μέσα από την περιοχή να στέλνει την μπάλα αόυτ στο 70’ και μετά με μακρινό σουτ στο 74’ με τον Λούκατς να βγάζει σε κόρνερ. 

Από κει και ύστερα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τον Αστέρα να ελέγχει απόλυτα το μάτς και να παίρνει μια τεράστια νίκη. 

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Παντελιάδης, Μάσα, Ουσέρο, Ρόλε(Μουνάφο), Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Πάρα(Μπαράλες), Λουι, Γκόιαν, Γιαννιώτας(Κιτόκο) 

Παρτιζάν: Λούκατς, Βολκόφ, Βουλισεβιτς, Στάνκοβιτς, Τσίρκοβιτς, Γκρμπίτς(Νίνκοβιτς), Ζίφκοβιτς(Φοφάνα), Σ. Ίλιτς (Κόζιτς), Λάζοβιτς, Ίλιτς, Πάντιτς

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Να το ακούσει όλη η Ευρώπη... Αστέρας - Παρτιζάν 2-0 "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator