Γρ. Κωνσταντέλλος: «Είμαστε στο πλευρό, εκδηλώσεων που έχουν ως θέμα την θάλασσα»

0





Ο Δήμαρχος μίλησε για τον αγώνα καγιάκ στην Βουλιαγμένη

«Είμαστε στο πλευρό όλων των εκδηλώσεων όπως αυτή του καγιάκ, αλλά και κάθε εκδήλωση που προάγει τον μαζικό αθλητισμό και τον εθελοντισμό. Με την ευκαιρία της εκδήλωσης αυτής, απευθύνω πρόσκληση σε όσους φορείς ασχολούνται με αντίστοιχες δράσεις, και ειδικότερα των ναυταθλητισμό, να συνεργαστούν με το Δήμο μας και να προάγουμε μαζί τις αξίες που μπορούν να μεταδοθούν σε όλους μέσα από τέτοιου είδους δράσεων». 

Μ' αυτή τη δήλωση ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, έδειξε τις προθέσεις της νέας Δημοτικής Αρχής με αφορμή τον ανοιχτό αγώνα καγιάκ που θα γίνει την Κυριακή (05 Οκτωβρίου), από τις 9:30 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ., στον θαλάσσιο χώρο μπροστά από το ΝΟ Βουλιαγμένης. Διοργανώτρια θα είναι η εθελοντική ομάδα kayak Greece υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ (Ε.Ο.Κ.-Κ.) 

Εκτός από τους αθλητές, που αναμένεται να είναι περίπου 300, από συλλόγους όλης της χώρας, είναι πολύ μεγάλο και το ενδιαφέρον και κόσμου εκτός του στενού κύκλου του αθλήματος, που θέλουν να έχουν μια πρώτη γνωριμία με το άθλημα. Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο οι εθελοντές διοργανωτές της kayak Greece έχουν φροντίσει παράλληλα με το αγωνιστικό – διασυλλογικό κομμάτι της διοργάνωσης να υπάρχουν σκάφη και προπονητές, για όλους -μικρούς ή μεγάλους-, όσους θέλουν να έχουν μια πρώτη γνωριμία. 

Ο συνολικός κόσμος που αναμένεται να βρεθεί την Κυριακή στην Βουλιαγμένη, θα κινηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα και αναμένεται να ξεπεράσει τους 1.000. Η συνεχής αυξητική τάση φάνηκε και στις προηγούμενες εκδηλώσεις σε Νεάπολη Λακωνίας (7 Σεπτεμβρίου) και Σαλαμίνα (14 Σεπτεμβρίου), ενώ απομένει ένα ακόμα event, το οποίο θα γίνει στην Χαλκίδα (19 Οκτωβρίου). 

«Τέσσερις Πόλεις, Μια Διοργάνωση, Ένα Όραμα» ο τίτλος μιας προσπάθειας που έχει για σλόγκαν «Όλη η Ελλάδα τραβάει κουπί». Μια εθελοντική προσπάθεια την οποία έχει ήδη αγκαλιάσει ο κόσμος του αθλήματος και η οποία στηρίζει τον Σύλλογο Φλόγα, για παιδιά με καρκίνο, περιλαμβάνει θεαματικά αγωνίσματα, αγώνες Special Olympics και Paralympics, Αθλητισμό για Όλους, στοχεύοντας στην Κοινωνική Προσφορά, τον Εθελοντισμό, τις Περιβαλλοντικές Δράσεις και την Επιστημονική Επιμόρφωση. 

Μια προσπάθεια που βρήκε από το ξεκίνημα πολλούς υποστηρικτές. Χορηγοί είναι οι UTECO ΑΒΕΕ, Ακαδημία φωτογραφίας Leica και Υποστηρικτές Spyros Korkidis-Group Of Companies, AAsport, Zaro's, Aperitivo Pizza Bar, Elio, ΙΕΚ Ξυνή, Mediterranean College, Kalousos Medical Equipment, Eu Zup, Paco café, Aθανασοπούλου-Παναγουλόπουλος ΟΕ, Μάρθα Αθανασοπούλου Δικηγόρος. Πληροφορίες https://www.facebook.com/kayakgreece, www.kayakgreece.gr ή στο info@kayakgreece.gr. 

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γρ. Κωνσταντέλλος: «Είμαστε στο πλευρό, εκδηλώσεων που έχουν ως θέμα την θάλασσα» "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator