Σοβαρός και μετρημένος ο ΠΑΟ γλύτωσε τον διασυρμό !!! Έφαγε μόνο δύο τεμάχια !!! (video)

0


Ένας αγνώριστος Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Εστορίλ με 2-0 στην Πορτογαλία και έμεινε χωρίς βαθμό στον όμιλο μετά από δυο παιχνίδια. Πολύ κακοί οι πράσινοι που απείλησαν ελάχιστα και κυρίως μετά τα δυο γκολ που δέχτηκαν.

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Νίκη Βόλου καθώς ο Γιάννης Αναστασίου επανέφερε κάτω από τα γκολπόστ τον Κοτσόλη ενώ έβαλε και τον Τριανταφυλλόπουλο στόπερ αντί του Κουτρουμπή. Επίσης άφησε εκτός τον Λαγό βάζοντας τον Μπαϊράμι και έχοντας ως δίδυμο στην μεσαία γραμμή τους Ζέκα και Πράνιτς ενώ στην επίθεση δεν χρησιμοποίησε τον Καρέλη και τοποθέτησε στην κορυφή τον Πέτριτς. Οι πράσινοι παρατάχθηκαν με ένα σύστημα 4-2-3-1.

Από την άλλη ο Κουσέιρο είχε και αυτός αρκετές αλλαγές στην σύνθεση του σε σχέση με την αναμέτρηση με την Μπενφίκα έχοντας επτά αλλαγές και αφήνοντας πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές του στον πάγκο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες έδωσαν βάση στην άμυνα τους και το παιχνίδι περιορίστηκε μέχρι έξω από τις δυο περιοχές και χωρίς την μεγάλη ευκαιρία μπροστά από τις δυο εστίες. Ένα παιχνίδι τακτικής από Παναθηναϊκό και Εστορίλ που κρατούσαν πως θα κρατήσουν το μηδέν και όχι πως θα σκοράρουν.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι δυο προπονητές θέλησαν να κάνουν πιο επιθετικές τις ομάδες τους για να βρουν το γκολ. Από την πλευρά του ο Αναστασίου έριξε στην μάχη τον Καρέλη αντί του Μπαϊράμι και ο Κουσέιρο τον Κλέμπερ αντί του Λόπες.



Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σοβαρός και μετρημένος ο ΠΑΟ γλύτωσε τον διασυρμό !!! Έφαγε μόνο δύο τεμάχια !!! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator