ΚΙΑΤΟ: Και τυφλός να είσαι θα πέσεις πάνω στα ζαρζαβατικά του Μαυρέα

1


ΤΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ...


Με ειδική διαγράμμιση που εξυπηρετεί τους τυφλούς τα πεζοδρόμια που ανακατασκευάζονται. Μερικοί επιχειρηματίες όμως έχουν άλλη άποψη για την χρήση των πεζοδρομίων.. Θεωρούν καλό να εμποδίζουν τυφλούς και βλέποντες, και να μοστράρουν τα ζαρζαβατικά τους τις ψαροκασέλες και τις πινακίδες τους.


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 01, 2014

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Και τυφλός να είσαι θα πέσεις πάνω στα ζαρζαβατικά του Μαυρέα"
xristos twiter: @tsolakosx είπε...

Οι διαγραμισεις για τυφλους ειναι πλεον υπερβολικες στην πολη. Δεν μπορει σε πεζοδρομιο 1,2 να καταλαμβανουν στη μεση 0,5 μετρα και στις 2 πλευρες του δρομου!! Δεν λεω οτι δεν χρειαζονται αλλα ολοι οι υπολοιποι αρτιμελης αναγκαζομαστε να περπαταμε πανω σε αυτες και με αυξημενο κινδυνο τραυματισμου των αστραγαλων. Ποσο μαλλον τα παιδια ή ηλικιωμενοι! Ναι στις διαγραμησεις αλλα με φειδω και μετρο.


1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:56 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator