Β. Παγώνης και Δ. Μαυρέας περί νομιμότητας...

0


Άκουσα να μιλάτε για νομιμότητα κύριοι στην κοπή της πίτας του Εμπορικού συλλόγου Κιάτου.
Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου στο Κιάτο κ. Δ. Μαυρέας και κάτω το κατάστημά του που έχει κάνει "κατάληψη" στο πεζοδρόμιο.

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....
......από την ίδια εκδήλωση ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας κύριος Βασίλης Παγώνης και κάτω το κατάστημά της οικογένειάς του στον πεζόδρομο που γίνεται και ...ιδιωτικό parking της επιχείρησης.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΜΟΥ....

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 01, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Β. Παγώνης και Δ. Μαυρέας περί νομιμότητας..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator