ΔΩΡΕΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

0


Το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία με την δράση : «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΙΑΛΩΝ» σε μία προσπάθεια κοινωνικής Αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης στην ιδέα της ανακύκλωσης, συγκεντρώνει καπάκια από της πλαστικές φιάλες νερού και τα ανταλλάσει με αναπηρικά αμαξίδια.

Η ευαισθητοποίηση και ανταπόκριση ΟΛΩΝ έχει ξεπεράσει και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Μαθητές, νοικοκυρές, επιχειρήσεις, εργαζόμενοι συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια 

Σήμερα το Δ.Σ. αποφάσισε να δωρίσει στο Νοσοκομείο Κορίνθου ακόμα ένα αμαξίδιο .

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 01, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΩΡΕΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator