Νανόπουλος: "Σεβόμαστε τους νόμους και τους θεσμούς αλλά ...δεν αποδεχόμαστε το αποτέλεσμα" !!!!

0


Σεβόμενοι τους νόμους και τους θεσμούς, τα εκλεγμένα μέλη του συνδυασμού μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και τις τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες με την ανακήρυξη του πρωτοδικείου Κορίνθου, δώσαμε χθες Κυριακή 31.8.14 τον προβλεπόμενο όρκο. 

Όπως έχουμε προαναγγείλει δεν αποδεχόμαστε ότι το αποτέλεσμα που ανακοίνωσε το υπουργείο εσωτερικών την ημέρα των εκλογών αντιστοιχεί στην επιλογή του εκλογικού σώματος και θα προσφύγουμε στο αρμόδιο Δικαστήριο- εκλογοδικείο , με την έκδοση της απόφασης του οποίου ευελπιστούμε ότι θα δικαιωθούμε αναδεικνυόμενοι Δημοτική Αρχή. Η καθυστέρηση της προσφυγής μας οφείλεται στην αντίστοιχη καθυστέρηση ανακήρυξης από το πρωτοδικείο Κορίνθου η οποία έπρεπε να προηγηθεί . 

Μέχρι την έκδοση της δικαστικής απόφασης θα τιμήσουμε από τη θέση της αντιπολίτευσης το θεσμό της αυτοδιοίκησης. Θα τιμήσουμε την αγάπη και εμπιστοσύνη όσων μας στήριξαν με την ψήφο τους .Για άλλη μια φορά τους ευχαριστούμε θερμά και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τους κάνουμε υπερήφανους για τον αγώνα που έδωσαν μαζί μας. 

Θα εργαστούμε για το καλό όλων των Κορινθίων, βάζοντας ψηλά τον πήχη του διαλόγου στο δημοτικό συμβούλιο ζητώντας από όλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων που αντιμετωπίζει ο δήμος μας. 

Βασίλης Νανόπουλος - συμμαχία πολιτών 
Κόρινθος 1.9.14.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 01, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νανόπουλος: "Σεβόμαστε τους νόμους και τους θεσμούς αλλά ...δεν αποδεχόμαστε το αποτέλεσμα" !!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator