Η «κυρία Κλούνεϊ» ζήτησε συνάντηση με τον Σαμαρά (στην Αθήνα) για τα γλυπτά

0


Ταξίδι και τριήμερη παραμονή στην χώρα μας ετοιμάζει την ερχόμενη εβδομάδα η κορυφαία δικηγόρος Αμάλ Αλαμουντίν, μνηστή του διάσημου ηθοποιού και σκηνοθέτη Τζορτζ Κλούνεϊ, η οποία συμμετέχει ενεργά στον αγώνα της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα! Η όμορφη αρραβωνιαστικιά του Κλούνεϊ έχει ζητήσει να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στις 11 Σεπτεμβρίου συνεχίζοντας αυτό που ξεκίνησε ο μέλλων σύζυγός της, όταν δημόσια τοποθετήθηκε υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων στην Ελλάδα από το Βρετανικό Μουσείο στη διάρκεια του κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Βερολίνου.

Την αποκάλυψη της άφιξης της Αμάλ Αλαμουντίν σε λίγες ημέρες έκανε ο ελληνικής καταγωγής υποψήφιος για Οσκαρ διευθυντής φωτογραφίας Φαίδων Παπαμιχαήλ, ο οποίος διατηρεί φιλική σχέση με τον χολιγουντιανό σταρ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο andro.gr, ο Φαίδων Παπαμιχαήλ αποκάλυψε ότι μετά τον διεθνή ενθουσιασμό που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κλούνεϊ πλησίασαν τον ίδιο σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού Κοινοβουλίου (η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, αλλά και ο Ελληνας πρόξενος στο Λος Αντζελες) ζητώντας του να μεσολαβήσει ώστε να βοηθήσει με τον τρόπο του στον αγώνα για την επιστροφή των Μαρμάρων. Οπως φαίνεται, η μνηστή του ηθοποιού-σκηνοθέτη Αμάλ Αλαμουτίν έχει αναλάβει την υπόθεση αυτή.

Ο Ελληνας διευθυντής φωτογραφίας έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον Κλούνεϊ. Μάλιστα, ο λόγος που ταξίδεψε πριν από μερικές μέρες στην Ιταλία ήταν ακόμη μία σύμπραξη με τον ηθοποιό σε ένα νέο διαφημιστικό σποτ γνωστής εταιρίας καφέ. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή της λίμνης Κόμο, όπου διατηρεί ο Κλούνεϊ την εξοχική κατοικία του και όπου λέγεται ότι θα γίνει τελικά και ο πολυαναμενόμενος γάμος του με την όμορφη Αμάλ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε τονίσει την ανάγκη της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα απαντώντας σε σχετική ερώτηση Ελληνίδας δημοσιογράφου στη συνέντευξη Τύπου της ταινίας «Μνημείων Ανδρες». Η υπόθεση εστιάζει σε μια ομάδα στρατιωτών που έχει στόχο της την επιστροφή έργων τέχνης που εκλάπησαν κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 04, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η «κυρία Κλούνεϊ» ζήτησε συνάντηση με τον Σαμαρά (στην Αθήνα) για τα γλυπτά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator