Αποκλεισμός γνωστού Κορίνθιου επιχειρηματία από αποστολή του Επιμελητηρίου Κορινθίας….;;;

0


Συνέβη και αυτό. Γνωστός Κορίνθιος επιχειρηματίας μέλος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και όχι μόνο, θέλησε να συμμετάσχει και να παραβρεθεί στις εργασίες της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στη αποστολή του Επιμελητηρίου Κορινθίας που θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. 
Και φυσικά με δικά του έξοδα ,δυστυχώς για άγνωστους λόγους αποκλείστηκε από την αποστολή. 
Ο γνωστός επιχειρηματίας απευθύνθηκε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας ,όπου έγινε δεκτός με ανοιχτές αγκάλες.
Μάλλον στην Αρκαδία έχουν ανάγκη από ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας οι επιχειρηματίες εκεί είναι ευπρόσδεκτοι σε αντίθεση με την Κορινθία που προφανώς έχουμε λύση όλα μας τα προβλήματα .

Σ.Σ Ονόματα και φωτογραφίες υπομονή μέχρι την Δευτέρα

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 04, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αποκλεισμός γνωστού Κορίνθιου επιχειρηματία από αποστολή του Επιμελητηρίου Κορινθίας….;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator