Ένα «απέραντο φρενοκομείο» το... ΠΑΣΟΚ!

0


Μπορεί, με μια πρώτη ανάγνωση, τα όσα συνέβησαν στο Ζάππειο σε βάρος του Βενιζέλου κυρίως και της... «Δεξιάς», παρουσία (!!!) και του γραμματέα της Ν.Δ. Ανδρέα Παπαμιμίκου, να αποτελούν εσωτερική υπόθεση του ΠΑΣΟΚ (που πλεόν μοιάζει με απέραντο φρενοκομείο, ενώ στελέχη του έφτασαν να αναζητούν και... ψυχιάτρους!), όμως όποιος διαβάσει πίσω από τις γραμμές των απειλών του Γιώργου Παπανδρέου περί «νέας αρχής και νέου ξεκινήματος» θα διαπιστώσει ότι ο πρώην πρωθυπουργός και τα «πράσινα ανθρωπάκια» του έστειλαν μήνυμα πέραν της Χαριλάου Τρικούπη, απειλώντας την κυβερνητική σταθερότητα.

Οι παραλήπτες

Και οι παραλήπτες του δεν ήταν άλλοι από το Μαξίμου και την κυβέρνηση. Με απλά μαθηματικά, ο Γ. Παπανδρέου, γνωρίζοντας ότι για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας κάθε ψήφος είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη για την κυβέρνηση στην προσπάθεια που κάνει να συγκεντρώσει τον «μαγικό» αριθμό των 180 βουλευτών, άρχισε να ασκεί αυτό που γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν: πολιτικό εκβιασμό.

Ο Γ. Παπανδρέου κάθε φορά που βλέπει τα δύσκολα για αυτόν φροντίζει να προειδοποιήσει ότι, αν τολμήσουν να τον στοχοποιήσουν, θα τραβήξει το... χαλί κάτω από τα πόδια της κυβέρνησης, καθώς φέρεται ότι ελέγχει τέσσερις με πέντε βουλευτές. Και ίσως να μην μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση, όμως μπορεί εύκολα να οδηγήσει τον τόπο σε εκλογές, αφού (χωρίς τις δυνάμεις του) τα «κουκιά» δεν βγαίνουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, παρά το ότι κάποιοι εισηγήθηκαν στον Ευάγγελο Βενιζέλο να τον διαγράψει «ατάκα και επιτόπου» με αφορμή τα όσα συνέβησαν προχθές το βράδυ, εκείνος δεν σκοπεύει να πάρει τέτοιο ρίσκο. Αντίθετα, για άλλη μια φορά «κύκλοι» της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρονταν στη «μαύρη τρύπα» του ΠΑΣΟΚ, ενώ κυβερνητικοί θύμιζαν την υπόθεση της ΕΛ.ΣΤΑΤ. που παραμένει ανοικτή. Το ερώτημα, βέβαια, είναι τι θα γίνει όταν από τις... ελεγχόμενες αυτές εκρήξεις που γίνονται με «οδηγίες» εκατέρωθεν προκύψει «ατύχημα». Τότε η κάλπη -που στην κυβέρνηση μόνο απεύχονται- θα είναι πολύ κοντά. Εκτός κι αν κάποιοι «καταπιούν» εκ νέου την πρόκληση του Παπανδρέου και του απέραντου... φρενοκομείου που λέγεται ΠΑΣΟΚ.


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 04, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ένα «απέραντο φρενοκομείο» το... ΠΑΣΟΚ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator