Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Δυτική Κορινθία (video)

0


Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία και την αντιτρομοκρατική μετά την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε στις 2 το μεσημέρι, την ώρα που έκλεινε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην παραλία του Διστόμου Βοιωτίας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρείς άγνωστοι οι οποίοι φορούσαν μαύρα ρούχα εισέβαλαν στην τράπεζα, την ώρα που άνοιγε το χρηματοκιβώτιο. Πήραν, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις 300.000 € και φοβούμενοι οτι είχε πατηθεί το μπουτόν του κρυφού συναγερμού άρπαξαν τον ταμία και βγήκαν από το υποκατάστημα κρατώντας τον ως “ασπίδα”.

Οι δύο δράστες κρατούσαν πιστόλια και ο ένας βαρύ όπλο



Μπήκαν στο κλεμμένο τζιπ, μαύρο RAV, που τους περίμενε απ' έξω και διέφυγαν. Κατόπιν άφησαν και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο στο σημείο Παραλία Ποταμός, σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την τράπεζα.

Οι ληστές, σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου που τους είδε, διέφυγαν με φουσκωτό σκάφος προς το Λουτρό Ξυλοκάστρου όπου το εγκατέλειψαν μαζί με τον υπάλληλο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή με μπλόκα σε όλους τους δρόμους, ενώ στις έρευνες παίρνουν μέρος και το λιμενικό σώμα αλλά και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία με κλιμάκιο και από τη Θεσσαλονίκη καθώς η ληστεία έχει άρωμα τρομοκρατίας.
Δημοσίευση: Αυγούστου 22, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Δυτική Κορινθία (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator