Eπελαύνουν με 35% στην εξουσία οι "τζιχαντιστές" του ΣΥΡΙΖΑ!

0


Ο "ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ" ΕΝΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Τρόμος στην ιδέα ότι επελαύνουν στην εξουσία οι "τζιχαντιστές" του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις δίνουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ένα ποσοστό κοντά στο 34-35% καθώς ο EΝΦΙΑ, τα διαρκή χαράτσια και η παράδοση της χώρας στο έλεος των συμμοριών των νταβατζήδων, έχουν οδηγήσει σε απελπισία τους πολίτες.

Ηδη στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζουν το πρόγραμμα των 100 πρώτων ημερών με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να παίρνει στα χέρια της το υπουργείο Δικαιοσύνης-ένα υπουργείο κλειδί για την φυλάκιση συγκεκριμένων νταβατζήδων.

-Εναν από δαύτους να κλείσουμε στην φυλακή, οι υπόλοιποι θρασύδειλοι θα δώσουν Γη και Υδωρ ώστε να παραμείνουν ελεύθεροι...Και αλίμονο, έχουμε ένα σκασμό υποθέσεις που καίνε σε βάρος τους...

Το επιτελείο του Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος αναλαμβάνει το αναβαθμισμένο Υπουργείο Τύπου θα χαράσει την επικοινωνιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας στο πλευρό του δημοσιογράφους οι οποίοι βρίσκονται σήμερα εξόριστοι από το καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου.

Στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης ο Θοδωρής Δρίτσας, θα προσπαθήσει να καθαρίσει το τοπίο από τους χρυσαυγίτες. Κι εδώ πρόκειται να πέσουν κορμιά στην κυριολεξία.

Πανίσχυρος υπουργός Οικονομικών ο Δραγασάκης με αναπληρωτή τον Μηλιό και τον Σταθάκη στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Στο ΥΠΕΧΩΔΕ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ενώ το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα το αναλάβει ο Σταύρος Κοντονής.

Στον ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν πως τα πάντα θα κριθούν στους 6 πρώτους μήνες και πως η επιβίωση της κυβέρνησής τους θα εξαρτηθεί από το πως θα αντιμετωπίσουν τους νταβατζήδες της διαπλοκής.

Το να κλείσουν έναν φυλακή μέσα στους πρώτους 6 μήνες είναι το ζητούμενο.

Οι νταβατζήδες, οι οποίοι μέσα από τα ΜΜΕ που ελέγχουν προπαγανδίζουν προκλητικά όλο αυτό το διάστημα τα δημόσια έργα και το κούρεμα των επιχειρηματικών δανείων που θα πληρώσουν για μια ακόμη φορά οι πολίτες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται μέσα στους πρώτους 6 μήνες να αποκεφαλίσει έναν νταβατζή προς παραδειγματισμό.

Μόνο έτσι θα αλλάξει η Ελλάδα.

Δημοσίευση: Αυγούστου 22, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Eπελαύνουν με 35% στην εξουσία οι "τζιχαντιστές" του ΣΥΡΙΖΑ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator