ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ : "Πρόεδρε, αυτοί είναι γενίτσαροι, θα μας σφάξουν όταν έλθουν στην εξουσία"

0



ΤΟ ΑΓΩΝΙΩΔΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ!


Τα χρειάσθηκε ο Βενιζέλος από το πάθος που κυριάρχησε στην ενθρόνιση της Ρένας Δούρου.

Το θεώρησε ένα "στιγμιότυπο προσεχώς" και αρχικά μοιράστηκε την αγωνία του με τους στενούς του συνεργάτες.

Αργότερα δεν άντεξε και τηλεφώνησε στον Σαμαρά.

-Πρόεδρε, αυτοί είναι γενίτσαροι. Θα μας σφάξουν αν έλθουν στην εξουσία...

Στο μεταξύ η αποκάλυψη του Κουρδιστού Πορτοκαλιού ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 42% -σύμφωνα με τις κυλιόμενες που δεν πρόκειται να δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας- ήλθε να κάνει κάνει ακόμη πιο βαριά την ατμόσφαιρα στο Μαξίμου.

Για τους Σαμαρά-Βενιζέλο η συνειδητοποίηση ότι η καθυστέρηση των εκλογών θα τους οδηγήσει σε πανωλεθρία γίνεται κάθε μέρα που περνάει ένα ασήκωτο βάρος.

Οι δυο τους τρέμουν το εκδικητικό μένος του ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχουν άδικο μια και ο ΣΥΡΙΖΑ σαν κυβέρνηση το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι γουνάκια στο λαό.

Οι εξεταστικές θα πάνε σύννεφο.

Η διαπίστωση ότι ο ΕΝΦΙΑ θα αποτελειώσει την κυβέρνηση των κρατιστών και θα παραδώσει την εξουσία στο δίδυμο Καλφαγιάννη-Φωτόπουλου ακούγεται σαν εφιάλτης στο Μέγαρο Μαξίμου και στην Ιπποκράτους.

Από το περιβάλλον της Ζωής Κωνσταντοπούλου διαρρέεται ότι υπάρχουν υποθέσεις που μπορούν να κλείσουν στην φυλακή βαριά ονόματα-οπότε αντιλαμβάνεστε τι πρόκειται να ακολουθήσει.

-Πρόεδρε, αυτοί είναι γενίτσαροι. Θα μας σφάξουν αν έλθουν στην εξουσία...

Ακούγεται από τα χείλη του Βενιζέλου σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία...

Δημοσίευση: Αυγούστου 29, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ : "Πρόεδρε, αυτοί είναι γενίτσαροι, θα μας σφάξουν όταν έλθουν στην εξουσία" "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator