Ευρώπη καλεί Τατούλη για έλεγχο καταγγελιών

0


Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκονται έργα της Περιφέρειας σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έφθασαν χθες από διάφορες πλευρές. Ολες συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι οι έλεγχοι αφορούν την διερεύνηση καταγγελιών σχετικά με τα σκουπίδια που απασχόλησαν προεκλογικά την αντιπαράθεση.

Ενώ παράλληλα αναφέρουν άλλες ότι αφορούν οδικά έργα της Λακωνίας για τα οποία υπάρχουν καταγγελίες και άλλες ότι έχουν σχέση με κατάτμηση του έργου τεχνικής υποστήριξης (1,6 εκ. ευρώ), από το οποίο πληρώθηκε και το συνέδριο στην Costa Navarino. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση η αντιπεριφερειάρχης Ντ. Νικολάκου ανέφερε ότι «δεν υπάρχει καμία OLAF που να ελέγχει έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Είχε ελέγξει πολύ παλιότερα έργα της πρώην Νομαρχίας» και πως «αν ήταν η Επιτροπή Αναφορών για τα σκουπίδια, η πρώτη που θα το γνώριζα, θα ήμουν εγώ. Δεν υπάρχει». 

Δημοσίευση: Ιουνίου 01, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ευρώπη καλεί Τατούλη για έλεγχο καταγγελιών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator