Ντούσικος: «Να παραιτηθεί ο Νανόπουλος από πρόεδρος του επιμελητηρίου ή από υποψήφιος δήμαρχος» (video)

0«Να παραιτηθεί ο Βασίλης Νανόπουλος, είτε από πρόεδρος του επιμελητηρίου Κορινθίας, είτε από υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Κορινθίων».
Με αυτήν τη δήλωση το πρώην μέλος της διοίκησης του επιμελητηρίου Κορινθίας, Χρήστος Ντούσικος, απευθύνεται στον νυν πρόεδρο του επιμελητηρίου Κορινθίας, Βασίλη Νανόπουλο και ταυτόχρονα υποψήφιο δήμαρχο για το δήμο Κορινθίων στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, κρίνοντας το έργο της θητείας του ως πρόεδρος του επιμελητηρίου Κορινθίας αναποτελεσματικό κι ανύπαρκτο!

Δείτε το βίντεο...

Δημοσίευση: Απριλίου 29, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ντούσικος: «Να παραιτηθεί ο Νανόπουλος από πρόεδρος του επιμελητηρίου ή από υποψήφιος δήμαρχος» (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator