Σοβαρότατες ποινικές αλλά και πολιτικές ευθύνες στον κομματικό Δήμαρχο Ελληνικού και κολαούζο του ΣΥΡΙΖΑ (video)

0


Σοβαρότατες ποινικές αλλά και πολιτικές ευθύνες-προς απογοήτευση οπαδών και ηλιθίων κομματικών σφουγγοκωλάριων που νόμισαν ότι θα χαριστεί το ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε ανθρωποκτονία παιδιού και στον βαρύ τραυματισμό της αδερφούλας του-υπέχουν και ενέχονται ήδη από το απόγευμα της Κυριακής, ο κομματικός Δήμαρχος Ελληνικού, κολαούζος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και ο ιδιοκτήτης των επιχειρήσεων λούνα πάρκ και όσοι εργάζονταν εκεί, μετά το πρωτοφανές περιστατικό της δολοφονίας ενός 13 χρονου αγοριού που πήγε να παίξει και το πήραν νεκρό. Ο Δήμαρχος Κορτζίδης θα πρέπει να είναι από τους πρώτους που πρέπει να πάει να καταθέσει για τον τρόπο και χρόνο αδειοδότησης του παιδότοπου-νεκροφόρα, να δώσει όλα τα έγγραφα αδειοδότησης και να ελεχθεί εξονυχιστικά από αστυνομικές και δικαστικές αρχές υπό ποιες προυποθέσεις, παρείχε την άδεια. Από την άλλη, εξονυχιστικά πρέπει να ελεγχθούν και οι αλλοδαποί που εργάζονταν εκεί: Είχαν άδεια εργασίας, ήταν ασσφαλισμένοι, ήταν έμπειρο προσωπικό, έλαβαν υπόψιν τις καιρικές συνθήκες; Είμαστε σίγουροι ότι η ΕΛΑΣ θα κάνει τη δουλειά της καλά. Όπως ξέρει…
Δημοσίευση: Απριλίου 28, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σοβαρότατες ποινικές αλλά και πολιτικές ευθύνες στον κομματικό Δήμαρχο Ελληνικού και κολαούζο του ΣΥΡΙΖΑ (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator