Ανοίγουν θέσεις μόνιμων υπαλλήλων στο Δημόσιο - Σε ποια υπουργεία θα γίνουν 5.332 προσλήψεις

0


Στα υπουργεία Υγείας, Εργασίας και Οικονομικών αναμένεται να πραγματοποιηθούν 5.332 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων από τον ερχόμενο μήνα και μέχρι το τέλος του χρόνου, καθώς θα προχωρήσουν προκηρύξεις από το ΑΣΕΠ.

Στο υπουργείο Οικονομικών προβλέπονται 1.839 προσλήψεις προσωπικού. Από ένα σύνολο 2.139 θέσεων έχουν καλυφθεί οι 300 από παλιότερους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και οι υπόλοιπες που αφορούν σε πρόσληψη εφοριακών και τελωνειακών θα καλυφθούν ως το τέλος του έτους.

Συγκεκριμένα: στο υπουργείο Υγείας θα γίνουν 2.000 προσλήψεις εκ των οποίων οι 1.000 θα αφορούν σε γιατρούς και οι υπόλοιπες 1.000 υγειονομικό προσωπικό, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό.

Τέλος 1.439 θέσεις προβλέπονται στο υπουργείο Εργασίας και θα αφορούν σε διοικητικό προσωπικό.
Δημοσίευση: Απριλίου 29, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανοίγουν θέσεις μόνιμων υπαλλήλων στο Δημόσιο - Σε ποια υπουργεία θα γίνουν 5.332 προσλήψεις"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator