Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: "ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ" (video)

0


ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ!!! 
Η πρώτη σύζυγος του πρωην πρωθυπουργού, η κ.Εύα Ζησιμίδου, (επίσημη μεταφράστρια του Στρος Καν), αποκάλυψε στο βιβλίο της τις άγνωστες πτυχές του Γιώργου Παπανδρέου, ρίχνοντας τότε "βόμβα" μεγατόνων...Επίκαιρο όσο ποτέ το ντοκουμέντο που δεν διαψεύστηκε ποτέ...

"Την πρώτη μέρα που έφαγε στο Καστρί, οι γονείς του Γιώργου Παπανδρέου δεν ήξεραν τίποτα. Η Εύα άρχιζε να πιέζει για θρησκευτικό γάμο και τότε ο πρώην πρωθυπουργός, της είπε ότι ειναι εκ πεποιθήσεως ΑΘΕΟΣ! Όταν του είπε πως θα είχε πρόβλημα με την αναγνώριση του παιδιού, της είπε πως όταν ο πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου ανέβει στην εξουσία, θα περνούσε νόμο για τον πολιτικό γάμο και θα λυνόταν το πρόβλημα...Μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1985 ο Γιώργος αποφάσισε να φύγει για σκι, εκείνη την πρωτοχρονιά αφήνοντας πίσω γυναίκα και μικρό παιδί. Όταν η σύζυγος παραπονέθηκε ο Γιώργος της είπε: "Το παιδί είναι μικρό και δεν καταλαβαίνει!!!" αναφέρει μεταξύ άλλων στο βιβλίο - ντοκουμέντο η πρώην σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού πριν από 20 χρόνια...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δημοσίευση: Αυγούστου 11, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: "ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator