Ο Βασίλης Κελλάρης απαντά στον Κώστα Κόλλια

0


Η αιχμηρή γλώσσα που πράγματι χρησιμοποιήσαμε μήπως σας λέει κάτι κ. βουλευτά;
Μήπως απηχεί την οργή του κόσμου γιατί φαίνεται δεν έχετε αντιληφθεί (γενικά ομιλώ) ότι οι φωνές έχουν γίνει κραυγές;

Πράγματι ουδέποτε συναντηθήκαμε οι δυό μας για το θέμα του Πευκιά. 
Σας πήρα τηλέφωνο και αφού σας έθεσα το θέμα μου απαντήσατε: "πάρε τηλέφωνο τη διευθύντρια του πολιτικού μου γραφείου σε 15 μέρες και θα σε ενημερώσει".
Απάντησε μετά από δύο περίπου μήνες και μου είπε: "δε γνωρίζω τίποτα κύριε Κελλάρη" !!!
Της επεσήμανα ότι δεν είναι δυνατόν και επέμενε ότι δεν γνωρίζει τίποτα. Πίστευα κύριε βουλευτά ότι θα μας ενημερώνατε. Το λάθος μου και το αναγνωρίζω, είναι ότι δεν σας κάλεσα στο τηλέφωνο. Επίσης η φράση μου "τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα" ήταν ανεπίτρεπτη και ζητώ συγνώμη. Όλες οι άλλες εκφράσεις μου αφορούσαν το σύνολο των βουλευτών Κορινθίας και το σύστημα που έχει αποδεκατίσει τους πολίτες και έχει φτωχοποιήσει τους Έλληνες.
Δεν έγραψα εγώ ότι μου υποσχεθήκατε είτε γραπτά είτε προφορικά πως θα ακυρώσετε το Βασιλικό διάταγμα του 1970, όμως αυτοί που σας ζήτησαν να κάνετε μια προσπάθεια να περιέλθει στο Δήμο Ξυλοκάστρου, περίμεναν μια απάντηση. Αυτό δηλαδή που κάνατε τώρα. Ήταν απαίτηση μεγάλη αυτό; Τώρα το πληροφορηθήκαμε αυτό και ευθέως και με παρρησία σας λέμε ότι αυτό σας τιμά.
Δεν διαφεύγει της προσοχής μας το γεγονός ότι οσάκις ζητήσαμε την συμπαράστασή σας για τον Κορινθιακό κόλπο αλλά και χωρίς να το ζητήσουμε καταθέσατε σχετικές ερωτήσεις στους αρμόδιους Υπουργούς. Όπως επίσης πιστεύουμε ότι και σε νέους αγώνες που έρχονται για την προστασία του Κορινθιακού κόλπου θα είστε παρών.

Βασίλης Κελλάρης
Πρόεδρος ΟΙΚΟ.ΣΥΛ.ΚΟ.
Δημοσίευση: Ιουνίου 01, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Βασίλης Κελλάρης απαντά στον Κώστα Κόλλια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator