ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ στα πολιτικά δρώμενα της Κύπρου με λίστα 19 ατόμων !!!

0


Είδηση-σοκ “έσκασε” σαν βόμβα-μεγατόνων πριν λίγο στο δελτίο 24h του κυπριακού καναλιού.

Ο Σωτήρης Παπαδόπουλος παρουσίασε μια λίστα 19 ονομάτων που είχανε πάρει δάνεια εκατομμυρίων ευρώ τόσο από τη λαική τράπεζα όσο και από την τράπεζα κύπρου. Ανάμεσα στα 19 ονόματα βρίσκονται πρώην βουλευτές, συγγενείς βουλευτών,συνδικαλιστές, μέχρι και νύφες πολιτικών κτλ. 

Από τον Απρίλιο του 2007 μέχρι το Μαίο του 2012! Προκειται για δύο τράπεζες που καταρρέουν αυτή τη στιγμή…Η λίστα αυτή έχει να κάνει με διευκολύνσεις και διαγραφές ποσών των δανείων

Ονόματα-”βόμβα”! Παρουσιάστηκαν βέβαια με αρχικά τα ονόματα μαζί με τα ποσά και αύριο θα παραδοθούν στον εισαγγελέα και στην επιτροπή της βουλής. 

Η εν λόγω είδηση θα ταρακουνήσει συθέμελα την πολιτική σκηνή του τόπου…Διαπλοκή πολιτικών – τραπεζιτών;;;

spirospero.gr
Δημοσίευση: Μαρτίου 28, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ στα πολιτικά δρώμενα της Κύπρου με λίστα 19 ατόμων !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator