ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

0


Διαμαρτυρία για τα επεισόδια της 25ης Μαρτίου

Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων την ημέρα της εθνικής μας επετείου ευτέλισαν, βεβήλωσαν και υποβίβασαν την αξία αυτής της εορτής, γι’ αυτό το λόγο και είναι καταδικαστέα από τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Λουτρακίου. Ως μέλη της κοινότητας κρίνουμε αναγκαίο να δηλώσουμε τον αποτροπιασμό που νιώθουμε, καθώς είναι πλέον φανερό πως όλα έγιναν συνειδητά από την πλευρά της δημοτικής αρχής η οποία δε δίστασε-για ακόμα μία φορά- να αθετήσει τις ηθικές της υποχρεώσεις και να απεμπολήσει την αξία της ημέρας αυτής για τον ελληνικό λαό, εξυπηρετώνταςπάντα σκοπιμότητες και συμφέροντα μέσα από αυτή της την απάθεια στην εξέλιξη των πραγμάτων. Τους υπαίτιους τους γνωρίζουν όλοι πολύ καλά… Εκείνο που μας καταρρακώνει πραγματικά είναι το γεγονός ότι αυτή η σειρά των αναταραχών που δημιουργήθηκε ήδη από το Δημοτικό Συμβούλιο εξαιτίας πολιτικών διαφορών και φανατισμών, αποδείχθηκε μοιραία για το σύνολο των ανθρώπων που, φυσικά, δεν έφεραν ευθύνη. Η πανελλήνια εξευτέλιση σε βάρος του τόπου μας ,καθώς επίσης, και ο κίνδυνος στον οποίο τέθηκε η σωματική ακεραιότητα τόσων ανήλικων παιδιών δεν μπορεί να δικαιολογηθεί… Είναι ντροπή για εμάς , τα νέα παιδιά, να παραδειγματιζόμαστε από κάτι τέτοιες, όμοιες με αυτές πράξεις, πολιτικών ταγών. Αναντίρρητα, η δύναμη υπήρχε παρ’όλα αυτά χρησιμοποιήθηκε σε βάρος του κοινωνικού σώματος!
Συγκεκριμένα:

Δήμαρχος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων (Κώστας Λογοθέτης) :

Δεν πήρε θέση στις προκλήσεις του Αντιδημάρχου και μέλους της παράταξης του κ. Δέδε .
Δεν έβγαλε ανακοίνωση που να καταδικάζει την συμπεριφορά του μέλους της παράταξης του κ. Δέδε, όπως τον συμβούλευε ο διοικητής του ΑΤ Λουτρακίου, για να πέσουν οι τόνοι μεταξύ της Χρυσής Αυγής και των Αριστερών( ή ‘’Αντι-φασιστών’’)
Δεν πήρε θέση στην συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Δέδες στο e-korinthos αμέσως μετά την παρέλαση που έδωσε συγχαρητήρια(!!!!) στους ‘’αντί-φασίστες’’ για την κίνηση τους .
Αντιθέτως, κάνει χαρακτηριστική χειρονομία στο δημοτικό συμβούλιο, η οποία είναι καταγεγραμμένη σε σχετικό video, επιβραβεύοντας τον κ. Δέδε για την επίθεση του κατά του βουλευτή Ε.Μπούκουρα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς!

Αντιδήμαρχος Λουτρακίου (κ. Δέδες) :

Δυναμίτιζε το κλίμα συνεχώς-πριν και μετά-την παρέλαση με συνέπεια την δημιουργία αυτών των επεισοδίων, που αμαύρωσαν την εθνική μας επέτειο.

Δημοτικός σύμβουλος (κ.Ασημακόπουλος):

Δυναμίτιζε το κλίμα συνεχώς-πριν και μετά-την παρέλαση με συνέπεια την δημιουργία αυτών των επεισοδίων, που αμαύρωσαν την εθνική μας επέτειο.
Ακόμα, καταδικάζουμε την χρήση χημικών κατά την διάρκεια των επεισοδίων που ξεκίνησαν από την πλευρά των αντί-φασιστών, επειδή στην εκδήλωση παρευρίσκονταν μικρά παιδιά! Επίσης δε δικαιολογούμε σε καμία περίπτωση τη χρήση βίας!! Είναι ντροπή..

ΖΗΤΑΜΕ:
Ανακοίνωση από τον Δήμαρχο κ.Λογοθέτη που να καταδικάζει τα γεγονότα, την συμπεριφορά του μέλους της παράταξης του και να απολογηθεί για την χειρονομία που κάνει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο στον κ. Δέδε.Ανακοίνωση του κ.Δέδε που θα ζητά συγγνώμη για την συμπεριφορά του και για τα γεγονότα που ο ίδιος δημιούργησε, που αμαύρωσε την εθνική μας εορτή και για τις δηλώσεις που ο ίδιος έκανε μετά τα επεισόδια.
Ανακοίνωση του κ.Ασημακόπουλου που θα ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και για τη θέση του σε όλο αυτό το «θέατρο του παραλόγου».
Η Ελληνική Αστυνομία να αναιρέσει ή έστω να δείξει επιείκεια στην απόφαση της περί διαθεσιμότητας του κ. Τετράδη, καθώς θεωρείται εν μέρει άδικη και ,φυσικά, υπερβολική. Το σκεπτικό μας θα σας το εξηγήσουμε παρακάτω.

Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στον διοικητή του ΑΤ Λουτρακίου κ. Τετράδη, ο οποίος είναι υπόδειγμα ανθρώπου και αστυνομικού. Όπως κάθε άνθρωπος, έτσι κι αυτός, αντέδρασε με τον συγκεκριμένο τρόπο, παραδεχόμενος βέβαια το ατιμωτικό της πράξης του. Δεν θεωρούμε πως αυτός είναι ο κύριος υπαίτιος αυτής της υπόθεσης, παρόλα αυτά η συμπεριφορά του δεν ήταν πρέπουσα.

Υ.Γ Ως μαθητές και εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας μας υπενθυμίζουμε πως δεν έχουμε κανένα σκοπό να ταχθούμε με το μέρος κάποιας κομματικής παράταξης, δεν είμαστε σε θέση και ούτε είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο διαμαρτυρόμαστε. Αν θέλει κάποιος να κατέχει πολιτική ισχύ, ας ανατρέξει πρώτα στην ιστορία… Δημοκρατία έχουμε, ή μήπως όχι;

Ελπίζουμε η θέση μας να ληφθεί υπόψη,
Ομάδα μαθητών Γενικού Λυκείου Λουτρακίου.

Δημοσίευση: Μαρτίου 28, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator