ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΣΤΟ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ»

0Το «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 και ώρα 6 μ.μ., φιλοξενεί τη διοργάνωση παιδικού διαγωνισμού ταλέντων (για παιδιά ηλικίας από 4 έως 15 ετών) στο οποίο συμμετέχουν παιδιά από Ουκρανία, Ρωσία, Λευκορωσία, Καζακστάν, Μπασκορτοστάν και Μπουρατσίγια, από τον Οργανισμό Νεολαίας «Πόσιτιβ», του Ντόνετσκ της Ουκρανίας.

Τα παιδιά θα διαγωνιστούν σε διάφορες κατηγορίες ταλέντων (τραγούδι, χορό, ταχυδακτυλουργικά, παραδοσιακές ενδυμασίες των χώρων τους κ.α.).

Συμμετέχουν παιδιά από τα τμήματα ευρωπαϊκών χορών του Προμηθέα - καθηγήτρια χορού Ιωάννα Χατζηαθανασίου. 

Είσοδος ελεύθερη. 
Διάρκεια: 18.00-21.00.
Δημοσίευση: Μαρτίου 28, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΣΤΟ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator