ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

0


Η απόλυτη ταπείνωση του ελληνικού λαού διά του Σαμαρά. Μετά τους Γερμανούς επιτρόπους, ο Έλληνας Πρωθυπουργός υποκλίνεται στους εκπροσώπους ΜΚΟ!!!

Συμμορφώνεται με τις υποδείξεις τους και υπόσχεται να ...τις υλοποιήσει!!! Η κάθε ΜΚΟ απέκτησε δικαίωμα να ορίζει τους αντιπροσώπους της Ελλάδας στο εξωτερικό. Δεσμεύτηκε λοιπόν ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος ότι θα αλλάξει η σύνθεση της αντιπροσωπείας Ελλήνων βουλευτών στο Συμβούλιο της Ευρώπης, προκειμένου να αποκλειστεί η Ελένη Ζαρούλια της Χρυσής Αυγής.

Aδιανόητη ενέργεια να αποκλειστεί εκλεγμένη βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, επειδή το ζήτησε μια ξένη ΜΚΟ. Όσο για την άποψη ότι δήθεν «Η απόφαση αυτή επιτρέπει να σπάσουμε την δυναμική της νεοφασιστικής Χρυσής Αυγής, τόσο σε ελληνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.... " , με αυτό το πλευρό να κοιμάστε!

«Η θέση αυτή που υιοθετεί η Νέα Δημοκρατία είναι πανομοιότυπη με την θέση που έχουν ήδη πάρει το ΠαΣοΚ, η Δημοκρατική Αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ και συμβάλλει στον αποκλεισμό των νεοφασιστών της Χρυσής Αυγής από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης», δήλωσε ο Μπενζαμέν Αμπτάν, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος (EGAM), μετά την συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό στην Αθήνα.

«Αυτό αποτελεί μια τεράστια νίκη της δημοκρατίας που θα ακουστεί στην Ελλάδα όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη», πρόσθεσε ο κ. Μπενζαμέν Αμπτάν ο οποίος, ως επικεφαλής του EGAM που εκπροσωπεί αντιρατσιστικές οργανώσεις απ' όλη την Ευρώπη, αγωνίστηκε για να αποκλειστεί η κυρία Ζαρούλια και κάθε άλλος βουλευτής της Χρυσής Αυγής από τους 14 βουλευτές που συνθέτουν την ελληνική αντιπροσωπεία ώστε «να μην είναι η Ελλάδα εκείνη που θα ανοίξει την πόρτα του Συμβουλίου της Ευρώπης στους νεοφασίστες»!!!

Ο κ. Αμπτάν από την έδρα του EGAM στο Παρίσι, έχει ...ευαισθητοποιήσει τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εφημερίδας για το θέμα του αποκλεισμού της βουλευτού της Χρυσής Αυγής.

«Η Ελλάδα αποτελεί σήμερα το παράδειγμα για ολόκληρη την Ευρώπη: το παράδειγμα μιας χώρας αντιμέτωπης με μια εξαιρετικά βίαιη κοινωνική κατάσταση αλλά της οποίας οι πολιτικοί ηγέτες αποφάσισαν να θέσουν την υπεράσπιση της δημοκρατίας στην κορυφή των προτεραιοτήτων τους»!

Τι σημασία έχει εάν η Χρυσή Αυγή εκλέχτηκε από τον ελληνικό λαό και οι βουλευτές της εκπροσωπούνται διά της ψήφου του στο Κοινοβούλιο;

Σημασία έχει τι υπέδειξε ο Μπενζαμέν Αμπτάν στον Α. Σαμαρά, ο οποίος συμφώνησε απόλυτα ότι προκειμένου να αποκλειστεί η Ελένη Ζαρούλια, θα αλλάξει η σύνθεση της αντιπροσωπείας Ελλήνων βουλευτών στο Συμβούλιο της Ευρώπης!

Είναι πολύ πιθανό, στη Δημοκρατία που ζούμε, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή από τη Βουλή των Ελλήνων!

Προκειμένου να προστατευτεί η Δημοκρατία μας από τους... νεοφασίστες!

Τι σημασία έχει αν ψηφίστηκε από τον λαό; Τον λαό, εκτός από την Μέρκελ, τον Σόϊμπλε και τον επίτροπο Φούχτελ, τον ...προστατεύουν πλέον και οι κάθε Μπενζαμέν Αμπτάν, ΜΚΟ!!!

indobserver.blogspot.gr
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 20, 2012
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator