ΤΑΓΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΡΗΣ ΣΤΟΥΣ «50» ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΤΟΡΑ!

0


(Σ.Σ. ΜΕΡΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ... ΔΕΙΤΕ...) !!!

ΤΑΓΑΡΑΣ: 
«Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!»
ΚΑΛΛΙΡΗΣ: 
«Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!»
Τα ονόματα του Νομάρχη Κορινθίας Νίκου Ταγαρά και του υπ.βουλευτή και προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Πελοπίδα Καλλίρη είναι ανάμεσα στα 50 των επωνύμων στελεχών που προτείνουν επίσημα την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη για την προεδρία του κόμματος της Ν.Δ.
Ο Νίκος Ταγαράς και ο Πελοπίδας Καλλίρης έκαναν τις ακόλουθες αποκλειστικές δηλώσεις στη sfedona.gr:

ΝΙΚΟΣ ΤΑΓΑΡΑΣ: «Στηρίζω την Ντόρα Μπακογιάννη γιατί θεωρώ ότι είναι μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, η οποία μπορεί να πάει μπροστά και τη Ν.Δ και τη χώρα μας γενικότερα! Και όλα αυτά σε μία δύσκολη εποχή και με πολλά εσωτερικά και εξωτερικά θέματα σε κρίσιμη φάση. Διαθέτει την εμπειρία και την γνώση για να μπορέσει να αλλάξει πράγματα και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών!»

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ: «Όλοι οι υποψήφιοι είναι αξιόλογοι. Θωρώ όμως ότι η Ντόρα Μπακογιάννη μπορεί πραγματικά να ενώσει την παράταξη και να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε η Ν.Δ μετά την οδυνηρή ήττα που υπέστη στις πρόσφατες εκλογές ,να γίνει ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κόμμα που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την διακυβέρνηση της χώρας!»
Ο βουλευτής Κώστας Κόλλιας απαντάει αποκλειστικά σε ερώτηση του Λάκη Γιαννιδάκη και διευκρινίζει για την επίσημη στάση του μέχρι σήμερα τονίζοντας ότι «η βάση της Νέας Δημοκρατίας είμαι βέβαιος ότι έχει την κρίση την ωριμότητα και την γνώση» (δείτε σε άλλο άρθρο), ενώ αμέτοχος εντελώς από τη διαδικασία είναι και ο π.Υπουργός Αναστάσης Παπαληγούρας. Η Αθηνά Κόρκα και η Ηλιάνα Καλαντζή είναι μέσα στα 1000 πρώτα ονόματα που στηρίζουν Ντόρα όπως και οι δήμαρχοι Νεμέας και Στυμφαλίας Κώστας Καλαντζής και Κώστας Λέγγας αντίστοιχα. Ο Στέλιος Μάρκελλος στηρίζει με πάθος Αντώνη Σαμαρά (δείτε σε άλλο άρθρο τις αποκλειστικές δηλώσεις του στη sfedona.gr) , ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παύλος Στεργιόπουλος και οι πρώην πρόεδροι Γιάννου Ιωάννης και Ξενοπούλου Χρυσούλα όπως και ο πρώην πρόεδρος του Ν.Σ. Γαρούφης Βασίλης στηρίζουν δημόσια την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη!

Εν τω μεταξύ , άρχισαν οι «γκρίνιες και οι μπηχτές» μεταξύ στελεχών της Ν.Δ. γιατί όπως υποστηρίζουν για λόγους σκοπιμοτήτων κάποιοι δεν εξέφρασαν από την αρχή τις προθέσεις τους για στήριξη συγκεκριμένων υποψηφίων, αλλά περίμεναν πριν πάρουν δημόσια θέση να δουν κατά που πάει το ρεύμα και προσδοκούν πολιτικά οφέλη από την κίνηση. Χαρακτηριστική είναι η διαμαρτυρία γνωστού στελέχους της Ν.Δ που επικοινώνησε με την ηλεκτρονική μας εφημερίδα και μας δήλωσε: «Καλά τα ονόματα των δημάρχων Καλαντζή και Λέγγα που υπέγραψαν πρώτοι δεν έχουν το ειδικό βάρος για να συμπεριληφθούν στους πενήντα της Ντόρας; Το ειδικό βάρος που εκφράζει την νεολαία του Νομού Κορινθίας και υπέγραψε από τους πρώτους υπέρ της Ντόρας , δεν άξιζε να βρίσκετε μέσα στη λίστα των 50 ;!» .

Εμείς πάντως δημοσιεύουμε τα ονόματα από την Κορινθία που είναι ανάμεσα στις χίλιες πρώτες υπογραφές στήριξης της Ντόρας και περιλαμβάνονται από τον αύξοντα αριθμό 667 μέχρι και τον αριθμό 690 της λίστας :

667 ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΚΩΝ/ΝΟ -  ΔΗΜΑΡΧΟΣ
668 ΛΕΓΓΑ ΚΩΝ/ΝΟ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ
669 ΓΙΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗ -  ΕΚΠΡ. ΠΕΡ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΕΕ
670 ΗΛΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟ -  ΕΚΠΡ.ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
671 ΜΗΛΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ -  ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
672 ΞΕΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ -  ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
673 ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΚΩΝ/ΝΟ -  ΕΚΠΡ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
674 ΚΟΥΤΣΟΓΚΙΛΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ
675 ΕΠΙΒΑΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ -  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
676 ΜΕΛΕΤΗ-ΡΟΥΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ -  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
677 ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΟΥΡΜΠΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ -  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
678 ΚΑΛΑΧΑΝΗ ΚΩΝ/ΝΟ -  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΑΣ
679 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ -  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΝΝΕΔ
680 ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ  - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΥΔΑΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΔΑΣ
681 ΑΝΔΡΙΤΣΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟ  - ΜΕΛΟΣ Κ.Ε.
682 ΞΕΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΛΟΣ -  Κ.Ε.
683 ΛΟΡΕΝΤΖΑΤΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ -  ΜΕΛΟΣ Κ.Ε.
684 ΚΑΡΑΝΤΖΟΥΛΗ ΚΩΝ/ΝΟ -  ΜΕΛΟΣ Κ.Ε.
685 ΓΑΡΟΥΦΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ  - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
686 ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΗΛΙΑΝΑ -  ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ
687 ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟ  - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑΣ
688 ΖΑΧΑΡΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΛΟΣ -  Κ.Ε
689 ΚΑΤΣΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ  - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΔΑΣ
690 ΚΟΡΚΑ-ΚΩΝΣΤΑ ΑΘΗΝΑ -  ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 23 Οκτωβρίου, 2009 στο sfedona.gr

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 20, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΑΓΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΡΗΣ ΣΤΟΥΣ «50» ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΤΟΡΑ! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator