Πληροφορίες για εμπλοκή του ονόματος της Μαργαρίτας Παπανδρέου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ

0


Πληροφορίες για εμπλοκή του ονόματος της Μαργαρίτας Παπανδρέου, μητέρας του πρώην πρωθυπουργού στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, από στελέχη του ΣΔΟΕ, αναφέρουν σε δημοσίευματά τους οι εφημερίδες "Το Βήμα της Κυριακής" & "Πρώτο Θέμα".

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο πρόεδρος του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος και ο διευθυντής περιφερειακής διεύθυνσης Ευάγγελος Καραμάνος, στις καταθέσεις τους ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων κκ. Πεπόνη και Μουζακίτη επικαλέστηκαν μια σύσκεψη που έλαβε χώρα στις 2 Οκτωβρίου στο ΣΔΟΕ, στην οποία ο διευθυντής ελέγχου του ΣΔΟΕ Νίκος Λέκκας ανέφερε πως πίσω από τη μεγαλύτερη κατάθεση της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ είναι η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου. Σύμφωνα με τις εφημερίδες η δικαιούχος της μεγαλύτερης αυτής κατάθεσης, προ του 2002, είναι μια υπάλληλος ονόματι Μαρία Παντελή. Ο κ. Λέκκας φέρεται ότι εννοεί πως πίσω από το όνομα αυτό κρύβεται της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού.

Τα εν λόγω στοιχεία σημειώνεται ότι έχουν ήδη φτάσει στη Βουλή μαζί με τα υπόλοιπα των δύο οικονομικών εισαγγελέων, ωστόσο ο κ. Λέκκας όταν κλήθηκε να καταθέσει δεν το ανέφερε.

Η ίδια η κ. Παπανδρέου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι οι υπεύθυνοι των εφημερίδων όφειλαν να της υποβάλουν μια απλή έστω ερώτηση. "Να διερευνήσουν την υπόθεση πριν δημοσιοποιήσουν οτιδήποτε", σημειώνει, ενώ συνεχίζει λέγοντας: "Να παρουσιάσουν λόγο και αντίλογο. Άνανδροι, ανήθικοι, δεν το έπραξαν. Είναι δυνατόν να δημιουργούνται πρωτοσέλιδα με βάση το ψέμα και την διαβολή; Γιατί τόσα ψέματα; Γιατί τόσες επιθέσεις; Ίσως επειδή δεν υπέκυψε ποτέ η οικογένειά μου στις επιδιώξεις και στα ισχυρά κατεστημένα συμφερόντα του τόπου. Δεν έσκυψε ποτέ σε εκείνους που μου επιτίθενται σήμερα. Ίσως επειδή παρά τα κτυπήματα τόσους μήνες τώρα, το όνομα Παπανδρέου ακόμη ζει. Σημειώνω με περηφάνια ότι και οι τρεις πρωθυπουργοί - Γεώργιος, Ανδρέας, Γιώργος - συγκρούστηκαν με τα παρασιτικά κατεστημένα συμφέροντα. Θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε με μεγαλύτερη πίστη στις αρχές μας, τις αξίες μας, στη Δημοκρατία. Εμείς αγωνιστήκαμε, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και θα αγωνιζόμαστε για όλα αυτά. Εκείνοι, συνεχίζουν να πωλούν σε λαδωμένα φύλλα την Πατρίδα και τη Δημοκρατία. Από δω και μπρος η Δικαιοσύνη θα έχει το λόγο".
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 01, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πληροφορίες για εμπλοκή του ονόματος της Μαργαρίτας Παπανδρέου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator